Doar acest idol feminin ar putea purta o astfel de ținută

Recent, în capitala Coreei de Sud a avut loc Săptămâna Modei de la Seul, unde au participat o mulțime de artiști k-pop, dornici de a-și demonstra stilul vestimentar. Cum era de așteptat, fiecare dintre aceștia au avut ținute bine inspirate și unice care au lăsat fără cuvinte atât presa coreeană, cât și pe pe internauți.

La evenimente au participat idoli din diferite trupe de idoli, inclusiv IZONE, Nine Muses, Akdong Musician, f(x), T-ara, VIXX, Block B, ASTRO, The East Light, AOA, DIA, A Pink, G-Friend, Cosmic Girls, Dreamcatcher, GWSN, NeonPunch, Nine Muses, Girls Generation și multe altele.

După ce au analizat mai bine ținutele idolilor, fanii și presa au ajuns la concluzia că doar un artist feminin poate apărea la evenimente îmbrăbată așa. Despre cine e vorba?

Ei bine, este vorba despre Amber din f(x)! Idolul a participat la o prezentare de modă din cadrul „HERA Seoul Fashion Week 2019 S/S”. Aceasta a apărut la eveniment într-o jachetă neagră și paltaloni scurți turcoaz. Pentru a-și completa imaginea a adăugat o și o pereche de pantofi negri.

Îți place costumul ei?

sursa

2 gânduri despre „Doar acest idol feminin ar putea purta o astfel de ținută

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s