Lee Seok Cheol din The East Light respinge declarația agenției + aduce noi dovezi

După ce agenția și managerul acesteia au negat acuzațiile de abuz, liderul grupului The East Light  a venit cu noi dovezi pentru a-și susține afirmațiile. Articolul conține imagini șocante!

Lee Seok Cheol a respins comunicatul recent emis de agenția Media Line Entertainment. Avocatul său a arătat un schimb de mesaje cu Moon Young Il, producătorul acuzat de violență fizică și verbală repetată împotriva băieților din trupa The East Light, precum și poze cu rănile membrului Lee Seung Hyun.

În 21 octombrie, avocatul a spus: „O parte a dezbaterii din mass-media despre adevăr este greșită.” El a subliniat, de asemenea: „Esența acestei situații este faptul că producătorul Moon a abuzat în mod obișnuit membrii  The East Light timp de aproximativ patru ani, începând din martie 2015 până în prezent. El i-a  rănit folosind diferite [arme], inclusiv o bâtă de baseball, un microfon metalic și o bară de fier.”

În plus, avocatul a dezvăluit dovezi  foto  ale leziunile suferite la cap, brațe, vijelii și fese de membrul Lee Seung Hyun.

Jung Ji Seok a răspuns, de asemenea, la reportajul recent în care se spunea că motivul pentru care agenția  susține că l-a eliminat pe Lee Seung Hyun din grup a fost personalitatea sa. Agenția a dat ca exemplu un incident în care Lee Seung Hyun s-a uitat la producătorul Moon Young Il și i-a spus în față: „Te rog, nu vorbi dacă ești o persoană care lovește oamenii”.

Avocatul a remarcat: „O dezbatere pentru adevăr este doar un cadru care să denatureze esența problemei. [Agenția] a adus chiar problema personalității lui Lee Seung Hyun și încearcă să folosească  false situații echivalente [ca și cum ambele părți sunt parțial în culpă]. Nu există nimic care să justifice abuzul. „

Avocatul a dezvăluit o înregistrare a unui apel telefonic și mai multe mesaje  pe care tatăl lui Lee Seung Hyun le-a schimbat cu producătorul Moon Young Il și CEO-ul Kim Chang Hwan.

După ce Lee Seung Hyun a fost eliminat din grup pe 4 octombrie, Kim Chang Hwan l-a chemat pe Lee Seok Cheol de două ori pe 11 octombrie și pe 15 octombrie și Lee Seok Cheol a înregistrat ambele conversații. Jung Ji Seok, care a lansat doar o parte a înregistrării în presă, a declarat că intenționează să depună întreaga înregistrare atunci când va lansa acuzațiile de ordin penal oficial.

Mai jos este o traducere a mesajelor dezvăluite presei:

[Primele două conversații sunt între producătorul Moon Young Il și tatăl lui Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun.]

21 august:
Tatăl: Aceasta este o fotografie a rănii pe care ați lăsat-o pe corpul lui Seung Hyun .. S-ar putea să fi uitat, dar dovezile încă mai rămân ..

Tatăl: Țineți minte că nu sunteți în măsură să abuzați de putere și nu comiteți acte crude sau infracțiuni penale, cum ar fi violența fizică, abuzul verbal și supravegherea membrilor The East Light. Sper că practicați respectarea umanității unei persoane.

Tatăl: domnule  Moon Young Il, sper că aveți în vedere faptul că, de acum înainte, dacă comiteți infracțiuni penale împotriva membrilor The East Light, inclusiv Seok Cheol și Seung Hyun, nu voi lua numai măsuri legale, dar voi pregăti, de asemenea, un proces civil împotriva dumneavoastră.

Moon Young Il: În mod repetat, voi ține minte tot ce ați spus.

Tatăl:: Nu păreți să înțelegeți. Nu trebuie să țineți cont, trebuie să puneți în practică.

 

22 august:
Tatăl: Domnule  Moon Young Il, aceasta este o imagine a barei pe care ați folosit-o pentru a îl lovi pe Seung Hyun, vă amintiți? Vă trimit acest lucru pentru a vă aminti, în caz că ați uitat ..

Moon Young Il: Îmi cer scuze .. Mă simt ca și cum nu mai am ce să-spun.

[Următoarele două conversații sunt între CEO-ul Kim Chang Hwan și tatăl lui Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun.]

20 august:

Tatăl: CEO Kim, am încercat să mă gândesc la asta într-o lumină pozitivă, dar sunt lucruri care nu sunt bine.

Tatăl: Solicit în mod oficial ca acest producător Moon să fie concediat [de la companie].

21 august:
Tatăl: CEO Kim, voi fi la Seul în seara de miercuri, 23 august. Aveți timp să ne întâlnim și să vorbim față în față?

Kim Chang Hwan: Da. Îmi voi face timp să vă văd.

Sursa

Un gând despre „Lee Seok Cheol din The East Light respinge declarația agenției + aduce noi dovezi

  1. Pingback: Companiile coreene ar trebui să se oprească din a face aceste 5 lucruri! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s