[CCC] Știți ce e și mai șocant în cazul The East Light?

Un utilizator Pann a publicat un articol în care sunt dezvăluite și alte amănunte din cazul trupei The East Light. Mulți internauți s-au alăturat, de asemenea, să își spună părerea. Iată conținutul articolului:

„Toate instrumentele muzicale folosite pentru promovări erau plătite din buzunarul părinților ㅋㅋ

Compania niciodată nu le-a oferit nici un fel de lecții de instrumente, ei au lucrat zilnic până și oasele din ei și nu au primit nici un fel de salariu 

Și erau zilnic amenințați cu destrămarea trupei

Ce fel de companie va folosi finanțarea părinților în acest scop? Nu e o companie ci o agenție de fraudă

Și mai sunt multe lucruri care nu au ieșit la suprafață, este atât de mult salariu ce trebuie să fie distribuit, doar mă gândesc cum ar fi dacă și biasului meu i se întâmpla așa ceva”

Aprecierea articolului: [+786; -3]

Articol original: aici

[+280; -10] Liderul s-a născut în anul 2000 și e cel mai în vârstă din grup. El este cel care a inițiat conferință de presă. Ceilalți 4 membri și fratele său nu l-au urmat, și i-au și mai dat unfollow pe Instagram, puteți vorbi despre dictatură.

[+220; -5] Știți ce e și mai șocant? Au trecut împreună prin aceste dificultăți, dar fratele său i-a dat unfollow pe Instagram. Ei nici măcar nu împart aceeași sală de practică în timpul promoțiilor, ei treceau prin această durere și nici măcar nu puteau fi împreună

[+211; -1] Nu-i pot înțelege pe acești 4 membri ㅋㅋㄱ Ei cred că e o idee bună să se întoarcă la companie? Întregul public ia partea copiilor și vor să-i ajute deci ei vor să dea la o parte demnitatea lor și să se întoarcă la agenția aia? Probabil că au fost supuși să-i dea unfollow. Dar nu e un motiv să rămâi în companie. Ce l-a făcut pe lider să ia glonțul pentru fiecare? Acești copii chiar cred că vor fi în stare să promoveze fericiți dacă se întorc la acea agenție?

[+76; -2] Încă sunt multe persoane care nu știu cine este Kim Chang Hwan, este o persoană faimoasă în industria muzicală, și sper ca persoanele să afle de greșeala sa și să-i ruineze cariera muzicală….

[+70; 0] Membrii nici nu locuiesc împreună, ei locuiesc îndormitoare cu o cameră undeva pe lângă companie, și nici măcar nu primesc ajutor material

[+67; -3] Ei vor să devină TVXQ versiunea 2? Voi, cei 4 membri, schimbați-vă gândurile. Știți cât de multe agenții există? Veți fi în stare să găsiți ceva mai bun oriunde veți merge

sursa: pann-choa

Un gând despre „[CCC] Știți ce e și mai șocant în cazul The East Light?

  1. zicoji13

    Aici chiar sun de acord cu ei. S-a avântat singur în acestă luptă, și nici măcar nu e susținut, măcar de membri, au supraviețuit până aici împreună, e păcat să se destrame totul acum, când adevărul e scos la lumină.

    Nu știu cum să o zic, să nu greșesc, să nu supăr pe cineva, dar nu știm ce se întâmplă cu adevărat acolo, la fiecare agenție, dar când ți se dezvăluie astfel de știri, te îngrozești, nici nu știi cum să reacționezi, doar vrei să fii alături de ei și să le oferi o îmbrățișare, un umăr pe care să plângă, ceva orice, chiar și un mesaj, să știe că sunt apreciați, și nu luptă singuri, dar cum te simți când colegii tăi de trupă, nu-ți sunt alături? După patru ani în care au fost atâtea, după patru ani, colegii să nu-ți fie alături. Sper să scape de acestă gândire și să fie alături de el, e spre binele lor – știu că e greu, au fost abuzați, bătuți, totul pentru a face muzică, și acum să renunți la asta? pentru ce? compania respectivă nici nu merită numită, oamenii de acolo nu merită numiți oameni, doar plecați de acolo și nu vă mai uitați în urmă.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s