Tot mai mulți oameni semnează petiția pentru susținerea membrilor The East Light

Numărul persoanelor ce au semnat petiția pentru susținerea membrilor The East Light a ajuns la 190 000 de oameni. 

Pe 18 octombrie a fost dezvăluită violența verbală și fizică ce a fost suportată de membrii The East Light încă din perioada de pre-debut. Pe 19 octombrie, liderul Lee Seok Cheol a avut o conferință de presă și a oferit o mărturie pentru respingerea spuselor inițiale ale agenției. Înainte de asta, agenția spusese că a penalizat producătorul cum se cuvine dar a respins complicitatea CEO-ului în caz. După conferința de presă, CEO-ul a declarat că acceptă toate criticile, dar a negat acuzațiile aduse lui.

Emisiunea „News Room” de pe JTBC a dezvăluit, pe 20 octombrie, o înregistrare audio primită de la Lee Seok Cheol, ce conținea o conversație dintre liderul trupei și CEO după ce primul a decis să facă cazul public. Lee Seok Cheol a decis să aducă mai multe dovezi ale abuzului, și a anunțat, pe 22 octombrie, că el și fratele său, Lee Seung Hyun, vor lua acțiuni legale. Agenția trupei The East Light, Media Line Entertainment, a publicat o declarație în aceeași zi, în are spune că va rezilia contractele cu cei 4 membri rămași.

Oamenii au creat o petiție națională pe site-ul Casei Albastre, cerând pedepsirea producătorului Moon Young Il și a CEO-ului Kim Chang Hwan. Dacă numărul semnăturilor va ajunge la 200 000 în decurs de 30 de zile, oficialii de la guvern trebuie să vină cu o declarație oficială. Petiția a fost creată pe 19 octombrie, dar a acumulat deja 194 000 de semnături.

Petiția afirmă: „Membrii The East Light au trebuit să sufere de violență fizică și verbală severă timp de patru ani doar pentru a-și face visele să devină realitate. Cerem sprijin puternic de la toată lumea.”

sursa: soompi

4 gânduri despre „Tot mai mulți oameni semnează petiția pentru susținerea membrilor The East Light

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s