Serialul lui D.O. din EXO și Nam Ji Hyun spulberă ratingurile pentru a doua săptămână!

 „100 Days My Prince” se bucură de o distribuție impresionantă, dintre care amintim doar actorii secundari  Kim Seon Ho și Kim Jae Young, dar și actorii emergenți Kang Young Seok și Han So Hee.

Serialul a ajuns și în această săptămână în vârful clasamentelor la audiență, bătând chiar în audiență până și show-ul extrem de cunoscut din Coreea „King of Mask Singer.” Singurul post tv care nu a fost luat în calcul de către cei care au realizat clasamentul de rating al celor de la CJ E&M și Nielsen Korea este JTBC.

Comedia romantică „100 Days My Prince” se petrece în epoca Joseon spune povestea unui prinț (intepretat de D.O.) care în urma unei tentative de asasinat își pierde memoria și ajunge să locuiască în casa unor țărani, sub numele de Won Deuk. El va face o căsătorie de formă cu personajul lui Nam Ji Hyun, o ”domnișoară bătrână” care ascunde și ea un secret: în realitate este fiica unuia dintre cei mai puternici oameni din regat, care a fost ucis de mâna dreaptă a regelui, pentru putere. Cei doi soți de conjunctură formează un cuplu mai mult decât amuzant dar viața lor simplă se va complica în momentul în care trecutul lui Won Deuk este descoperit și el va fi dus înapoi la curtea regală, plină de intrigi și pericole.

Serialul a depășit marți 12 procente în medie, fiind un rating record atât pentru drama cât și pentru orice drama tvN difuzată luni și marți, și spulberând și ratingurile de la alte emisiuni difuzate în același timp. Singura drama tvN care a avut un rating mai mare anul acesta a fost „Mr. Sunshine” cu un record de 18,1 procente, dar trebuie ținut cont de faptul că este vorba de o K-drama de weekend, așa că reușita 100 Days My Prince” este cu atât mai impresionantă.

Au mai rămas doar două episoade nedifuzate ale acestui serial, așa că este posibil ca, la final, drama să mai urce puțin în procente.

Voi vă uitați la  „100 Days My Prince”?

 

 

Sursa: kpopherald.koreaherald.com

 

 

2 gânduri despre „Serialul lui D.O. din EXO și Nam Ji Hyun spulberă ratingurile pentru a doua săptămână!

  1. Bubxy

    Eu efectiv traiesc povestea cand ma uit la serial. Si ma bucur extrem de mult ca e asa de urmarita si apreciata. Si in Coreea se pare ca D.O a uimit destul de multa lume, fiind primul lui rol principal intr un serial.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s