Kang Han Na este criticată dur pentru remărcile ei despre vedetele coreene și operațiile extetice la o emisiune japoneză

misc.

Kang Han Na este criticată dur pentru comentariile făcute la o emisiune japoneză.

Conform portalului de știri „Daily Sports” din Japonia, Kang Han Na a apărut ca invitat la emisiunea „Tokumori Yoshimoto” de pe Yomiuri TV și a vorbit despre coreeni și obsesia lor pentru operații estetice.

Aceasta a afirmat: „Sunt de părere că 99 din 100 de celebrități coreene apelează la operații estetice.” Audiența japoneză a reacționat cu destul de mult șoc la cele auzite. Kang Han Na a continuat: „Am mulți prteni care sunt celebrități coreene și fețele lor se schimbă de fiecare dată când îi întâlnesc. Se rușinează când mă uit insistent la ei. Dar ei nu spun că au făcut (operații estetice). Nu se deschid atât de mult, dar se rușinează când mă holbez la ei.

Kang Han Na a recunoscut mai apoi că ea nu și-a făcut nicio operație estetică. Cu toate acestea, a auzit de la mulți oameni că i s-ar recomanda.

Vedeta a mai vorbit și despre grupurile feminine din K-Pop și a afirmat că fiecare trupă are o membră complet naturală. „O față fără operații estetice este populară. În grupurile de fete, ei includ o membră fără nicio intervenție, iar aceasta devine populară. E naturală, de asta, iar tipul ăsta de membră folosește des aegyo”, a spus.

Internauții coreeni au reacționat cu multă furie la remărcile dure făcute de Kang Han Na, în principal pentru că au fost făcute în timpul unei emisiuni japoneze. Comentarii au fost precum: „Chiar trebuia să facă asta la o emisiune japoneză? N-are respect pentru țara ei”, „Du-te și locuiește în Japonia acum”, „Atât de disperată după atenție încât își vinde propria țară”, „Chiar dacă e adevărat, de ce să spui asta la o emisiune japoneză?”. Unii chiar cer deportarea lui Kang Han Na din Coreea de Sud.

Kang Han Na a debutat ca o prezentatoare a vremii în Japonia în anul 2007. A lucrat ca reporter independent pentru mai multe reviste japoneze, ziare și site-uri online. În prezent, aceasta promovează ca entertainer în Japonia.

sursă

2 gânduri despre „Kang Han Na este criticată dur pentru remărcile ei despre vedetele coreene și operațiile extetice la o emisiune japoneză

  1. youabby

    „chiar daca e adevarat, de ce sa spui asta la o emisiune japoneza?”Probabil vrea si ea atentie si n-a gasit alt subiect la indemana.dar o s-o coste usurinta cu care vorbeste despre aceste lucruri.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s