Experții aleg cele mai influente personalități din divertismentul coreean

Pentru a sărbători cea de-a 14-a aniversare, reprezentanții revistei „Joy News24” au organizat un sondaj cu titlul „2018 Power People of Entertainment”Un total de 200 de experți din industria divertismentului coreean, inclusiv reporteri, producători și reprezentanți ai diferitor agenții au participat la sondaj. 

În general, trupa BTS a condus clasamentul, obținând mai mult de jumătate dintre voturi – 114 la număr. Grupul a fost numit cea mai influentă celebritate din industria de divertisment din Coreea pentru realizările sale globale, turneul mondial cu succes și multe altele.

Producătorul trupei BTS, Bang Si Hyuk, și comedianta Lee Young Ja s-au clasat pe locul doi cu 10 voturi fiecare. Bang Si Hyuk este lăudat pentru conducerea sa remarcabilă și pentru managementul BTS. Între timp, Lee Young Ja a creat un mukbang care a devenit viral cu tema „Point of Omniscient Interference” .

Producatorul mai multor emisiuni de divertisment – Na Young Seok a ajuns pe locul trei cu un total de 8 voturi. Acesta a fost lăudat pentru faptul că emisiunile sale devin adevărate hit-uri. Unele dintre spectacolele sale de succes sunt New Journey to the West”, „Youn’s Kitchen și „Grandpas Over Flowers”.

CEO-ul de la SM Entertainment, Lee Soo Man, a ocupat locul 4 cu 6 voturi. El este figura care a condus valul Hallyu timp de mai mulți ani la rând și este încă cunoscut pentru crearea a câțiva dintre cei mai mari artiști din k-pop, cum ar fi: EXO, Super Junior sau Girls Generation.

IULee Byung Hun și Kim Tae Ri au primit câte 4 voturi fiecare. Alte vedete care au primit voturi sunt: Black PinkEXOJung Woo SungHa Jung WooPark Na Rae și Lee HyoriJYP Entertainment și YG Entertainment au primit de asemenea voturi – 2 voturi și respectiv 1 vot.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s