Drama „Dazzling” confirmă participarea lui Nam Joo Hyuk, Han Ji Min, Kim Hye Ja și Son Ho Jun

Nam Joo Hyuk și Han Ji Min au acceptat rolurile principale în drama JTBC „Dazzling”.

Drama „Dazzling” și-a completat lista actorilor principali: Nam Joo Hyuk, Han Ji Min, Kim Hye Ja și Son Ho Jun și se pare că a și început filmările (deși Son Ho Jun mai apare și în serialul „Terius Behind Me”.

„Dazzling” spune povestea unei femei care și-a pierdut timpul înainte ca ea să se bucure de viață și a unui  bărbat care își trăiește zilele cele mai strălucitoare fără să facă nimic, irosindu-și viața. Serialul va fi o dramă fantastică care urmărește viețile a doi oameni care trăiesc în aceeași perioadă de timp, dar trăiesc și în timpuri complet diferite.

Anticiparea este mare pentru această drama, deoarece îi va aduce împreună pe Kim Hye Ja, Han Ji Min, Nam Joo Hyuk și Son Ho Jun. De asemenea, producătorul de film Kim Seok Yoon și scenaristii Lee Nam Kyu și Kim Soo Jin vor lucra împreună din nou, după colaborările lor anterioare în producții precum „Awl”, “My Wife is Having an Affair This Week,” „Old Miss Diary” și seria de filme „Detective K”.

Kim Hye Ja și Han Ji Min vor juca rolul Kim Hye Ja, o femeie care se trezește cu capacitatea de a călători în timp. Personajul său este o persoană extrem de pozitivă și loială, care speră să devină prezentatoare de știri și nu poate rezista atunci când vede că vreo nedreptate. Deși are puterea de a manipula timpul, ea ajunge să fie prinsă într-o situație complicată, indiferent ce ar face.

Nam Joo Hyuk va prelua rolul lui Lee Joon Ha, care dorește să devină reporter. Personajul  său a fost atât de concentrat să alerge aiurea după un vis legat de obținerea unui anumit job încât a devenit o persoană care își pierde cele mai bune zile din viața lui  trăind o viață letargică. Son Ho Jun va juca rolul fratelui mai mare al lui Kim Hye Ja Kim Young Soo, un tip puternic și cu personalitate buclucașă. El lucrează ca un creator de conținut și  caracterul său va stârni se pare multe râsete.

“Dazzling” va fi lansat în ianuarie 2019.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s