Lee Eun Sung din The East Light postează prima poză pe Instagram după recentele controverse

Eunsung postează pentru prima dată după izbucnirea scandalului legat de abuzurile suferite de membrii trupei The East Light.

La 7 noiembrie, Eunsung a împărtășit un selfie pe Instagram sub care a scris „Păr Stufos”. Fanii au fost bucuroși să vadă noutăți de la Eunsung și au comentat: „Ne este dor de tine”, „Rămâi sănătos și fericit”, „Amintiți-vă întotdeauna că nu sunteți singuri”, „Ne-ai îngrijorat, booo! Mă bucur că ai împărțit fotografia. Ai grijă. Fii fericit. Luptă!”

View this post on Instagram

Bushy hair

A post shared by 이은성 (@dmsxunge) on

Eunsung nu și-a schimbat numele contului Instagram, care începe cu numele trupei TheEastLight, deși aceasta s-a desființat recent. În octombrie, liderul grupului, Lee Suk Chul, a dezvăluit că membrii The East Light au fost abuzați timp de mulți ani, atât fizic cât și verbal, de către CEO-ul agenției și de angajați. Media Line Entertainment a negat toate acuzațiile. Cu toate acestea, JTBC a lansat un clip audio care arată modul în care vedetele tinere sunt amenințate de CEO. În prezent, Lee Eun Sung, Jung Sa Kang, Lee Woo Jin și Kim Joon Wook au fost eliberați din contractele lor exclusive cu agenția. Lee Suk Chul și fratele său Lee Seung Hyun au dus problema abuzurilor  în instanță. Procesul este în desfășurare.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s