Baekhyun și Sehun vorbesc despre prietenia cu Lee Jun Ki și Seungri din Big Bang

EXO’s Baekhyun And Sehun Talk About Being Close Friends With Lee Joon Gi And BIGBANG’s Seungri

Baekhyun și Sehun din EXO au vorbit despre prietenii lor apropiați.

Pe 8 noiembrie, cei doi idoli au fost invitați în episodul “SM Special” al emisiunii Happy Together, unde au discutat despre diverse subiecte, printre care cum gestionează neînțelgerile și prietenii lor celebri.

Baekhyun a povestit cum a ajuns să fie prieten cu actorul Lee Jun Gi după ce au filmat împreună pentru serialul “Scarlet Heart: Goryeo” – ”Ne-am apropiat datorită producției. Acesta a continuat să vină la concertele noastre și m-a invitat la el acasă, doar că nu am putut merge din cauza programului meu.”

Vocalistul a continuat, ”Când filmam pentru serial, Lee Jun Gi continua să joace cu mine și la scenele mele. Pentru mine, a fost prima întâlnire cu actoria și mi-a fost foarte frică când a trebuit să filmez pentru prima dată o scenă în care plângeam. Dacă nu puteam să plâng, ce făceam. Dar datorită actoriei lui, mi-a venit natural să plâng în timp ce-mi spuneam replicile. Chiar am fost emoționat.”

După a venit rândul lui Sehun, care a vorbit despre Seungri, ”După ce ne-am întâlnit, am continuat cu prietenia. Întrucât el este cel mai tânăr membru din Big Bang și, eu la fel, sunt cel mai mic, avem multe lucruri în comun.” 

Când a fost întrebat dacă este adevărat că împreună beau soju și mânăncă cipsuri cu creveți, mezinul trupei EXO a răspuns – ”Da, pentru că și lui îi place soju. Când îl întreb, ‘Ce faci?’, îmi spune, ‘Lucrez în studio’. Cumpăr soju și cipsuri și merg la el la studio. Ascultăm muzică și bem în timp ce ronțăim.”

Ce drăguț!

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Baekhyun și Sehun vorbesc despre prietenia cu Lee Jun Ki și Seungri din Big Bang

  1. Bubxy

    De Lee Jun Gi si Baekhyun stiam ca au ramas apropiati dupa serial (drama am urmarit o pana la episodul 14, mi a placut foarte tare personajul jucat de Baek), si se pare ca lui Lee Jun Gi ii place Exo. 😍
    De Sehun si Seungri nu stiam ca sunt chiar atat de apropiati. 💞🤗

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s