Gong Myung a fost implicat într-un accident auto + Fantagio oferă explicații

Gong Myung a dezvăluit cu întârziere că a fost victima unui accident auto, în timp ce pleca de la filmări.

Gong Myung a fost implicat într-un accident de mașină în timp ce părăsea platourile de filmare pentru drama  KBS2 „Feel Good to Die”. Pe 8 noiembrie, actorul a filmat târziu în noapte pe insula Yeongjong, lângă Incheon. În timp ce el și personalul său au părăsit insula, mașina în care se afla actorul a fost implicată într-un accident cu o altă mașină.

De asemenea, se pare că actorul  Kang Ji Hwan a găsit mașina parțial deteriorată a lui Gong Myung când a  plecat și el de pe insulă. Gong Myung și câțiva membri ai personalului au călătorit în mașina lui Kang Ji Hwan la Spitalul Gangnam Severance, unde au fost tratați. Ceilalți membri ai personalului au fost transferați la un spital din Bucheon, provincia Gyeonggi.

În 9 noiembrie, agenția lui Gong Myung, Fantagio, a dat o primă declarație portalului de știri Ilgan Sports. Reprezentanții au spus: „A fost un accident de mașină și l-au dus la spital.” De asemenea, au explicat că actorul a suferit răni minore pe față. În privința dramei sale, au declarat: „Vom discuta programul de drama după evaluarea efectelor rănilor„. Gong Myung trebuia inițial să filmeze pe 9 noiembrie.

Agenția a dat mai târziu o declarație în completare  spunând: „A plecat imediat la spital și a fost examinat. El a suferit răni la față, dar nu este grav. S-a dus acasă și intenționează să se întoarcă [la filmări].”

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s