Kim Yong Guk (Longguo) scrie o scrisoare în care își cere scuze

Longguo Writes Handwritten Letter To Fans After Recent Events

Pe 10 noiembrie, Longguo (Kim Yong Guk) a postat o scrisoare scrisă de mână pe fancafe pentru a-și cere scuze pentru cele întâmplate.

Azi, agenția sa, Choon Entertainment, a oferit declarații privind zvonurile unei relații dintre Longguo și Nahyun din SONAMOO, cât și despre pisica acestuia, Lucy. Iar scrisoarea idolului o puteți citi mai jos:

„Bună ziua. Sunt Kim Yong Guk. Mai întâi de toate, vreau să-mi cer scuze sincere fanilor ce au fost răniți emoțional din cauza acțiunilor mele greșite și negândite. Scriu această scrisoare, chiar dacă aceste cuvinte nu sunt destule pentru a cere uitarea acestor lucruri.

Am dorit să scriu asta ca mai apoi să postez pe contul meu de Instagram, dar contul a fost atacat de hateri și nu mă pot loga, deci vă rog să înțelegeți de ce postez asta pe fancafe.

Eu și Nahyun din SONAMOO am devenit prieteni după ce ne-am întâlnit de câteva ori la adunări sau prin cunoscuți. Îmi pare rău că multe persoane își fac griji din cauza asta.

E adevărat că am dat-o afară pe Lucy și că am luat-o înapoi mai târziu. Sunt plin de regrete când mă gândesc la ce am făcut atunci, și îmi pare rău că am făcut-o pe Lucy să sufere. Îmi cer scuze persoanelor care s-au îngrijorat de incapacitatea mea de a avea grijă de animalele mele. Nu voi uita niciodată greșelile săvârșite și voi învîța de la ele pe parcursul vieții.

De asememenea, regret acțiunile privind contul meu privat de Instagram. Chiar dacă am scris în scrisoare, sunt foarte rușinat de cele făcute. Voi trăi mult mai umil de acum, și mă voi gândi de o mie de ori înainte să fac ceva.

Pot doar să fiu recunoscător fanilor mei, chiar și acum. Datorită vouă am primit multă dragoste și am debutat. Faptul că v-am dezamăgit atât de tare mă face să ezit atunci când vreau să spun ceva. Tot ce pot să spun este „Îmi pare rău.”

Voi accepta toate mustrările și sfaturile și voi lucra mai mult să devin mai matur. Încă o dată, îmi pare rău. Mulțumesc pentru că ați citit aceste cuvinte, chiar dacă nu este destul.”

Pe lângă zvonurile unei relații și îngrijorarea că pisica lui a devenit o străină, au mai existat postări circulând online ce vorbeau despre acțiunile lui pe un cont personal de Instagram.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s