Krystal din f(x) vorbește despre părțile ei favorite la filmările pentru “Player”

f(x)’s Krystal Talks About Her Favorite Parts Of Filming “Player� And More

Într-un interviu recent, Krystal din f(x) a vorbit despre cea mai nouă dramă în care joacă – „Player”.

„Player” spune povestea unei echipe de elită, alcătuită din patru hoți, care își unesc forțele pentru a da cel mai mare jaf. Krystal a jucat rolul lui Chae Ah Ryung, o foarte bună șoferiță. Personalitatea ei „girl crush” a fost iubită de foarte mulți. Ea a spus „Sunt recunoscătoare persoanelor care au vizionat drama și pentru iubirea acordată. M-am putut distra filmând o dramă nouă alături de persoane bune și este trist că toate acestea s-au terminat. Cred ca îmi vor lipsi toți pentru o perioadă.”

Krystal a jucat în diverse scene de acțiune, cum ar fi urmărirea unor persoane și lupta cu acestea. Ea a comentat „Cel mai memorabil lucru pentru mine a fost scena cu urmărirea mașinilor și abilitățile în descuierea ușilor. Chae Ah Ryung a descuiat majoritatea ușilor fără vreo cheie și au fost multe cazuri în care toți au făcut rost de bani datorită ei, deci asta e ce îmi amintesc cel mai bine”.

Ea a adăugat: „Am fost foarte îngrijorată din cauza expresiei mele faciale. Cand Chae Ah Ryung conduce, de obicei este într-o situație tensionată și periculoasă, dar pe de altă parte, ea pare să se bucure de asta. Am vrut să fiu sigură ca anxietatea și entuziasmul ei au fost portretizate bine.”

De asemenea, membra f(x) și-a arătat afecțiunea pentru colegii săi, Song Seung Heon, Lee Si Eon și Tae Won Suk. A spus: „Ne-am simțit foarte bine împreună și cu trecerea timpului am devenit ca frații. Mulțumită lor, am fost capabilă să îmi interpretez personajul, fiind mai confortabilă, fără a fi agitată. Sper că va apărea altă oportunitate, să putem juca din nou împreună.”

Când a fost întrebată dacă i-ar plăcea să joace alt rol sau care ar fi alt gen de film în care ar vrea să apară, ea a răspuns: „Dacă e o producție bună, mi-ar plăcea să fac față provocării oricărui alt rol în viitor.”

Sursă: soompi

Un gând despre „Krystal din f(x) vorbește despre părțile ei favorite la filmările pentru “Player”

  1. Erodate

    Hey There. I discovered your blog the usage of msn. That is a very smartly written article. I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thanks for the post. I will certainly return.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s