Biletele pentru festivitatea de premiere „AAA 2018” s-au vândut într-un timp record

Imagini pentru asia artist awards 2018

Se pare că fanii așteaptă cu nerăbdare festivitatea de premiere „Asia Artist Awards 2018”, iar aceasta o demosntrează cererea mare de biletete!

Recent, organizatorii au pus în vânzare biletele pentru evenimentul din 28 noiembrie, care va avea loc la Incheon, iar la scurtă vreme au descoperit faptul că acestea nu mai erau în stoc. Potrivit rapoartelor, toate biletele s-au vândut în doar 20 de secunde, devenind cea mai rapidă vânzare de bilete din istoria premiilor „AAA”.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că la eveniment vor apărea 20 de actori și 20 de artiști k-pop care vor fi premiați pentru meritele lor deosebite din acest an. Muzicieni care și-au confirmat participarea la „AAA 2018” sunt: Wanna One, YoonA din Girls Generation, Minho din SHINee, iKON, TWICE, Seventeen, BTS, IU, AOA, MAMAMOO, GOT7, MOMOLAND, Cosmic Girls, Sunmi, Gugudan, Zico din Block B, NU’EST W, Suzy, MONSTA X, SF9, Snuper, L din INFINITE, Eunwoo din ASTRO, Junho din 2PM, Jinyoung din B1A4, THE BOYZ, fromis_9, Stray Kids, (G)I-DLE, D-CRUNCH, IZ*ONE și SE7EN.

Pe cine ați dori să mai vedeți la premii?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s