Hyeri din Girls Day se laudă cu prietenia ei cu Park Bo Gum în fața lui P.O din Block B

Simpatica Hyeri i-a sărit în ajutor lui P.O din  Block B atunci când acesta a povestit că filmează pentru drama „Encounter” alături de  Park Bo Gum dar că relația dintre cei doi este încă puțin stânjenitoare.

P.O pare hotărât să continue cu actoria. Acesta nu a încheiat probabil (încă) filmările pentru K-Drama „Love Alert”, unde joacă un rol secundar de bază și consistent, care dă culoare serialului – acela al fratelui mai mic al actriței Yoon Eun Hye, zăpăcit și naiv, dar foarte inimos.

În ultimul episod din emisiunea “Amazing Saturday”, unde a mers împreună cu colegul său de trupp Jaehyo, P.O a vorbit despre filmările la următorul serial TV în care va apărea, K-Drama „Encounter”, care este probabil unul dintre cele mai anticipate seriale din acest an.

Întrebat despre rolul său din „Encounter„, idolul a povestit că va juca din nou rolul fratelui mai mic, de această dată alături de Park Bo Gum: „Numele personajului meu este Jin Myung și eu joc rolul fratelui mai mic al lui Park Bo Gum.”

Boom a întrebat: „Ai devenit mai apropiat de Park Bo Gum?”, Iar P.O a răspuns: „Ne contactăm, dar lucrurile sunt încă puțin ciudate”.

Hyeri, care a jucat alături de Park Bo Gum în drama „Answer 1988”, i-a spus lui P.O să vorbească despre ea pentru a se apropia de actor: „Spune-i numele meu„, a spus Hyeri veselă.„Spune-i că am făcut acest show împreună.”

Apoi a dezvăluit că Park Bo Gum era un fan al emisiunii, explicând: „El se uită foarte mult la „Amazing Saturday”. Comedianta Park Na Rae nu a putut să-și ascundă entuziasmul când a exclamat: „Într-adevăr? „

„Encounter” va avea premiera în 28 noimebrie.
Sursa: kpopmap

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s