Identitatea stagiarei ce a fost impusă să plătească 160,000$ a fost dezvăluită

A fost dezvăluită identitatea stagiarei ce a fost impusă să plătească 160,000 de dolari pentru că a renunțat la cariera în industria muzicală cu o lună înainte de debutul ei. 

Stagiara a făcut recent ravagii în media pentru că a fost dată în judecată de fosta ei companie pentru părăsirea grupului chiar înainte de debut. Se zvonește că numele ei este Park Jinsol, după cum au descoperit internauții coreeni. Jinsol trebuia să debuteze în trupa de fete Dream Note de la agentia iME Korea în luna august, dar nu a reușit din cauza problemelor de sănătate. Ea a suferit de umflutură a corzilor vocale și de dureri la genunchi din cauza antrenamentelor ce durau și 15 ore pe zi, pe lângă aceasta fiind abuzată verbal de personalul companiei și impusă să se antreneze pe o dietă ce conține doar un ou și un baton de ciocolată pe zi. De asemenea, ea a spus că a fost diagnosticată cu anxietate și depresie în momentul când și-a declarat dorința de a părăsi compania.

Afbeeldingsresultaat voor dreamnote jinsol

În articolul original se scrie că stagiara a părăsit compania în luna iulie, o lună înainte de debutul planificat; trupa trebuia să conțină nouă membre. Jinsol nu mai era activă în luna iunie, dar a plecat oficial în iulie și Dream Note trebuia să debuteze în august. La final, trupa a debutat cu 8 membre pe 7 noiembrie cu albumul „DreamLike” și melodia de titlu „DREAM NOTE”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s