„The Last Empress” lansează un nou teaser intens!

Plasat într-o altă lume, într-o Coree monarhică modernă, serialul „The Last Empress” promite un scenariu complex, multă acțiune și scene fierbinți.

Ultimul spoiler al serialului „The Last Empress” schimbă percepția multora care au crezut probabil că serialul despre o monarhie inventată va fi plictisitor. Povestea începe  frumos, cu împăratul Lee Hyeok (Shin Sung Rok) și împărăteasa Oh Sunny (Jang Nara) și o cerere în căsătorie emoțională și schimbul de complimente în timpul nunții.

Întrucât acesta nu este un basm, ceva trebuie să meargă mai rău decât de obicei, pentru ca scenariul să devină atrăgător. Așa că intră în scenă Min Yoo Ra (Lee Elijah), o legătură amoroasă, o crimă, o gardă de corp, conspirații de palat și multă suferință.

Având în vedere descrierile anterioare și acest teaser nou, se pare că relația extraconjugală a împăratului este un fel de secret deschis, pe care îl bănuiește și soția lui Sunny. Eroina noastră, din păcate, nu va părăsi palatul cu ușurință. În poveste se va amesteca împărăteasa-mamă (Shin Eun Kyung), care avertizează ferm că păcatele cuiva vor fi plătite și, să nu uităm, garda imperială Na Wang Sik (Choi Jin Hyuk), care promite să îi omoare pe Yoo Ra și Hyeok în timp ce îndreaptă un pistol spre aceasta din urmă.

„The Last Empress” va avea premiera pe 21 noiembrie pe postul SBS și pare a fi un serial destul de întunecat și intens. Vouă ce părere v-a lăsat?
Surse: hancinema, soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s