Fanii pot vota BTS ca „Personalitatea Anului” pentru revista „TIME”

Trupa BTS este inclusă pe lista anuală de „Personalitate a Anului” pentru cititori, care va influența decizia finală a editorilor prestigioasei reviste internaționale.

Din anul 1927, „TIME” a numit o persoană sau un grup de persoane drept Persoana Anului pentru că a avut cea mai mare influență asupra evenimentelor anului, fie în bine, fie în rău.

În timp ce persoana a timpului anului 2018 va fi decisă de editorii revistei, TIME a declarat că sondajul său pentru cititori „va furniza informații valoroase de la public, oferind cititorilor posibilitatea de a prezenta alegerea lor.“ În 2017, Persoana Anului aleasă de TIME a fost bărbații și femeile din mișcarea „ME TOO”, care au rupt tăcerea, după ce s-au confruntat cu hărțuire sexuală. În 2016, președintele american Donald Trump, care nu fusese încă ales, a fost persoana anului.

Alte nume nominalizate anul acesta împreună cu BTS în sondajul pentru cititori sunt: Papa Francisc;  Christine Blasey Ford; regizorul Jon Chu, care a făcut filmul american „Crazy Rich Asians„; regizorul Ryan Coogler de la “Black Panther”; CEO-ul Amazon Jeff Bezos; Meghan Markle;  politicieni precum Donald Trump, Moon Jae In, Nancy Pelosi etc.Ș procurori ca Robet Mueller; artiști precum Beyonce, Lady Gaga și Kanye West  și mulți alții.

Puteți și voi să votați dacă dați click aici.

Sursa: soompi.es

4 gânduri despre „Fanii pot vota BTS ca „Personalitatea Anului” pentru revista „TIME”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s