După Ha Ji Won, Jin Goo și Park Ki Woong părăsesc drama “Prometheus”

Momente grele pentru drama “Prometheus”.

Pe 27 noiembrie, agenția Jin Goo, BH Entertainment, a dezvăluit: „Se confirmă faptul că Jin Goo părăsește” Prometheus „”.

Ha Ji Won, actrița care urma să joace rolul principal cu Jin Goo, a confirmat plecarea sa în octombrie. Agenția lui Ha Ji Won nu a oferit detalii despre motivul pentru care ea a părăsit drama. În plus față de Jin Goo, Park Ki Woong, care este în aceeași agenție cu Ha Ji Won, a confirmat în 28 noiembrie că nu va participa la drama.

„Prometheus” a fost inițial programat de postul MBC, cu un buget-record, dar  data difuzării dramei stabilită inițial a fost anulată și proiectul a fost amânat până în 2019 (reamintim că acest proiect se discută încă de la finele anului 2017).

MBC a răspuns la această chestiune și a spus: „”Prometheus” nu a avut niciodată o dată confirmată. Am vorbit și s-a decis că drama nu va fi difuzată pe canalul nostru.”  MBC a adăugat că refuzul difuzării serialului a fost o decizie luată înainte de plecarea lui Ha Ji Won din echipa de actori.

„Prometheus” spune o poveste fictivă în care oamenii de știință din Coreea de Nord organizează o misiune într-un timp în care politicienii denuclearizează lumea. JL Media Group, compania de producție a serialului „Prometheus”, a organizat momentan audiții pentru rolul principal și alte roluri secundare.

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s