Sooyoung din Girls Generation își ceartă iubitul în direct

Jung Kyung Ho a făcut prea multe comentarii în timpul transmisiei VLive de pe Instagram, în care a apărut și Seohyun, și a fost certat live!

După cum spuneam, Sooyoung din Girls Generation  și colega ei Seohyun au comunicat cu fanii live pe Instagram în 3 decembrie. Cele două au vorbit  despre ce au făcut în ultima vreme și le-au spus acestora la ce se pot aștepta pentru viitor.

În timpul live-ului, un ID de utilizator familiar a atras atenția fanilor: @ jstar_allallj, adică Jung Kyung Ho însuși, iubitul lui Sooyoung! Aceasta din urmă a vorbit despre activitățile ei, cum ar fi întâlnirea solo cu fanii ei, viitoarele sale drame și filme și multe altele, iar Jung Kyung Ho a comentat: „Este gratis?”, „Când se difuzează drama ta”, „Are o scenă de sărut?” „Mă duc la dentist în această săptămână, vă rog spuneți „Fii puternic” și  multe altele!

Dar nu toate comentariile lui Jung Kyung Ho au fost stânjenitoare (?): „Să bem puțină apă”, când Sooyoung s-a înecat în timpul emisiunii sale. Mai târziu, când Sooyoung a mărturisit că i-a fost dificil în ‘Girl Cops‘ să blesteme mult, Jung Kyung Ho a scris: „Trebuie să blestemi tot timpul dacă vrei să fii mai bună”. În cele din urmă, când Jung Kyung Ho a încercat să le oprească pe Sooyoung și Seohyun de la a închide transmisiunea live spunând: „Nu puteți să cântați și nu terminați difuzarea”,  Sooyoung a spus cu drăgălășenie: „Te rog să nu mai comentezi!”

Sunt simpatici cei doi, nu vi se pare?  Sooyoung și Jung Kyung Ho sunt iubiți din 2012, deși și-au recunoscut relația abia în 2014. Dacă ați pierdut live-ul lui Sooyoung, îl puteți revedea puțin  mai jos!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s