Big Hit oferă declarații oficiale cu privire la accidentul trupei BTS

Imagine similară

După cum știți deja, în data de 9 decembrie, membrii trupei BTS au fost implicați într-un accident minor de mașină, mai multe informații găsiți în acest articol, iar pe 10 decembrie, reprezentanții agenției Big Hit Entertainment au emis o declarație oficială cu privire la cele întâmplate.

O sursă de la Big Hit a declarat: „După ce BTS și-a terminat cel de-al doilea concert „Love Yourself” din Taiwan, membrii au fost escortați de către personal la hotel. Din păcate, în drum spre hotel a avut loc o mică coliziune unde au fost implicate și mașini cu artiștii noștri. Din fericire, niciunul dintre membri nu a suferit leziuni, aceștia întorcându-se în siguranță la hotel. Prin urmare, programul activităților trupei BTS nu va avea de suferit”.

Reamintim, BTS a început turneul său mondial „Love Yourself” cu două concerte grandioase la Seul pe 25 și 26 august. Cel mai apropiat program al trupei include prestații în Japonia, pe 12 decembrie, și prestații în Hong Kong pe 14 decembrie, toate în cadrul noii ediții ai festivității de premiere „Mnet Asian Music Awards”.

sursa

2 gânduri despre „Big Hit oferă declarații oficiale cu privire la accidentul trupei BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s