O melodie câștigă popularitate în Coreea, în ciuda faptului că a fost lansată acum o lună. Să fie vorba de sajaegi?

Imagini pentru HAEUN - SHIN YONG JAE

O melodie care a fost lansată în luna noiembrie a acestui an a început să câștige popularitate în clasamentele muzicale coreene, iar mulți se întreabă dacă nu există vorba de manipularea topurilor sau altfel spus – sajaegi.

Potrivit rapoartelor, este vorba de melodia „Shin Young Jae” a lui Haeun. Piesa a fost lansată pe 6 noiembrie prin intermediul reprezentanților de la Genie Music„Shin Young Jae” este o baladă foarte frumoasă, prin intermediul căreia artistul își demonstrează abilitățile sale incredibile de cântăreț.

În ciuda faptului că melodia a fost lansată acum o lună, aceasta continuă să câștige popularitate, la moment fiind pe locul 10 în topul Melon, cel mai popular din Coreea de Sud.

După ce au observat că „Shin Young Jae” urcă treptat în clasamente, unii internauți coreeni au început să presupună că ar fi vorba de manipulare a topurilor, deoarece se întâmplă foarte rar ca o melodie lansată cu ceva vreme în urmă să câștige popularitate acum.

Cu toate acestea, o bună parte dintre coreeni au sărit în apărarea artistului, spunând că piesa s-a dovedit a fi pe placul multor utilizatori de site-uri de socializare. În plus, au adus ca dovadă numeroasele covere după această piesă, încărcate de unii pe Youtube, dar și promovarea melodiei de către youtuberi, fapt ce a ajutat la răspândirea ei pe rețele de socializare.

De asemenea, unii coreeni au menționat că participarea lui Haeun la emisiunea „Immortal Song” a favorizat creșterea popularității melodiei lui.

În ciuda acestor dovezi, cântărețul primește o mulțime de ură din partea fanilor trupelor de idoli care nu cred că piesa ar deveni astfel populară și îi dau calificative mici, ratingul piesei pe Melon este de 2.6.

Mai jos puteți asculta și voi melodia superbă a acestuia!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s