BTS se îmbracă în Dior!

BTS trădează Gucci pentru Dior și devin primii artiști K-Pop care se îmbracă în colecția de primăvară-vară pentru bărbați a brandului de lux.

La festivitatea de anul acesta de decernare a premiilor MAMA, membrii trupei BTS au marcat evenimentul cu apariții senzaționale în ținute exclusiviste, pe măsura faimei lor internaționale. Îmbrăcămintea acestora a fost remarcată de către criticii de modă, care au rămas nițel suprinși că băieții au apărut toți îmbrăcați în Dior.

Momentul s-a petrecut la ceremonia de miercurea trecută de la premiile MAMA din Japonia, unde fiecare dintre cei șapte idoli au primit haine din prima colecție a noului director artistic de la casa de modă Dior, Kim Jones. Pentru cei care nu știu acest nume, el a condus anterior casa de modă Louis Vuitton și este denumit „omul care a reinventat Louis Vuitton.”

Poza de mai jos este oferită chiar de cei de la casa de modă Dior și puteți urmări comparativ și colecția prezentată de manechine la defilarea Dior în care au fost prezentată colecția exclusivistă Dior de primăvară/toamnă 2019.

Cine le-a purtat mai bine? BTS sau manechinele?

 

Sursa: kpopherald

2 gânduri despre „BTS se îmbracă în Dior!

  1. Dana

    BTS clar!!
    Oare chiar asa simplu lasa in urma marca Gucci si trec la Dior!? Ma gandesc ca poate e o schimbare de stil sau le vor combina sau purta cand una cand alta sau cine stie. Oricum ei arata foarte bine, au stralucit atat pe covorul rusu cat si pe scena. 🙂 ❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s