Membrii DAY6 vorbesc despre susţinerea agenţiei și încrederea oferită muzicii lor

DAY6 Talks About Having Confidence In Their Music And Their Agency’s Support

Membrii DAY6 au revenit, recent, cu un nou mini album intitulat ”Remember Us: Youth Part 2”!


Albumul a avut rezultate bune în topurile din întreaga lume și pe piața naţională, clasându-se în topul 50 al unui site de muzică naţional și ajungând pe locul 2 în clasamentele realtime.

Într-un interviu, Sungjin a spus: ”Am decis să acceptăm o nouă provocare. Avem mai multă încredere în noi decât înainte. Avem mai multă stimă de sine decât atunci când am debutat. Acest tip de sentiment e compatibil cu muzica, nu? Am vrut sa facem muzică fără teamă.”

Wonpil a spus: ”Când am lansat cântecul nostru de debut, nu a fost la nivelul așteptărilor noastre. Mi-am dat seama că nu trebuie să ne axăm doar pe rezultatele din clasamentele muzicale. Mie chiar îmi place muzica noastră. Pe măsură ce muzica noastră creștea în popularitate nu am mai fost îngrijorați de viitorul trupei. În timp ce producem mai multă muzica, atât încrederea, cât și stima noastră de sine cresc”.

Fiind o trupă ce cântă la instrumente muzicale, DAY6 a parcurs un drum total diferit față de restul colegilor de la JYP, cum ar fi 2PM, TWICE și GOT7.

Când vorbeam despre agenție, Young K a luat cuvântul, spunând: ”Suntem foarte implicați în procesul de producere a pieselor. Într-o situație de genul acesta, chiar și sfaturile mici pe care angajații companiei ni le-au oferit erau un mare ajutor. Motto-ul JYP a fost că trebuia sa muncim ca să fim cunoscuți datorită muzicii noastre, pentru că muzica se află pe primul loc. Dar Park Jin Young ne-a oferit libertate, deoarece dorea sa încercăm lucruri noi”.

Jae a adăugat: ”Anul trecut am făcut proiectul Every DAY6′. Am lansat un album în fiecare lună și câte un MV. Acest lucru a fost posibil datorită agenției care a crezut mereu în noi.”

Sungjin a zis: ”Singurul lucru pe care-l facem este să producem muzică. JYP ne oferă extrem de mult ajutor. Noul album este diferit de muzica pe care am făcut-o înainte, dar am încercat să nu pierdem culoarea unică ce ne reprezintă. În viitor, o să încercăm o mulțime de genuri diferite. ”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s