Producătorul care a abuzat membrii grupului The East Light a fost arestat!

Moon Young Il, producătorul care i-a abuzat verbal și fizic pe membrii The East Light, inclusiv Seokcheol și Seunghyu, a fost arestat.

Știrea a fost confirmată de către avocatul lui Seokcheol și Seunghyu, care a precizat următoarele: „Secția de poliție din Bangbae l-a arestat suspectul Moon Youngil la Parchetul Central din Seul, sub acuzația de asalt în dimineața zilei de 20 decembrie 2018.”

Pe lângă producătorul Moon Young Il, CEO-ul Kim Chang Hwan și reprezentantul Lee Jeong Hyun au fost de asemenea puși sub acuzare pentru instigare la / asistarea la violență și încălcarea Legii privind protecția copilului.

kimchanghwan

Cazul de violență  al membrilor trupei de băieți The East Light a  fost dezvăluit în presă în octombrie. Mass-media a dezvăluit că membrii The Light Light au fost supuși continuu violenței și abuzurilor verbale încă înainte de debutul lor, când erau încă minori.

La scurt timp după aceasta, liderul trupei, Seokcheol, a susținut o conferință de presă în care a explicat în detaliu despre abuzurile și violența asupra membrilor trupei, povestind că fratele său se află sub tratament psihologic în urma traumelor emoționale suferite.

leeseokcheol

The East Light a fost desființată, contractul tuturor celor șase membri cu Media Line Entertainment terminându-se brusc. Fiind susținuți de către public, Seokcheol și Seunghyun au intentat un proces civil împotriva producătorului Moon Young Il în 22 octombrie, acesta din urmă fiind în continuare susținut de către agenția lui.

Mai jos aveți declarația completă a avocatului celor doi:

„Bună ziua, sunt avocatul Jung Ji Seok. Secția de poliție din Bangbae, care investighează cazul de atac al (trupei) The East Light și pe suspectul Moon Young Il, l-a arestat pe suspect la Parchetul Central din Seul, sub acuzația de astac, în dimineața zilei de 20 decembrie 2018.

Înainte de arestare, poliția din Bangbae a solicitat un mandat de arestare pentru suspectul Moon Young Il la Tribunalul Central al Seulului prin Parchetul Central din Seul, iar judecătorul responsabil a emis mandatul de arest la data de 14 decembrie 2018. Mandatul a fost executat în dimineața zilei de 15 decembrie 2018 și a fost confirmat că suspectul Moon Young Il a fost închis la secția de poliție Seocho.

Secția de poliție din Bangbae i-a investigat, de asemenea, pe CEO-ul Kim Chang Kwon și reprezentantul Lee Jeong Hyun pentru incitare la / asistare la atacuri și încălcarea Legii privind protecția copilului și i-a pus azi sub urmărire și pe cei două directori.

Perioada de detenție a suspectului arestat este de 10 zile (până la 29 decembrie), iar acuzațiile se așteaptă să fie finalizate până la sfârșitul acestui an, dacă nu apar circumstanțe speciale.

Mulțumesc.”

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s