Cha Eun Woo a cumpărat personal cadouri angajaților de la Fantagio

Internauții s-au aprins atunci când au aflat că membrul ASTRO, carismaticul Cha Eun Woo, a ales și făcut personal cadouri membrilor staff-ului de la agenția sub care lucrează.

Într-o comunitate on-line, a fost dezvăluit că actorul a dat angajațiilor de la Fantagio  cadouri de sfârșit de an pe propria sa cheltuială. Mai mult decât atât, angajații au menționat că le-a cumpărat el însuși. Această atenție dulce a încălzit inima celor care lucrează la Fantagio, care au împărtășit fotografii ale cadourilor respective.

Fiecare angajat a primit parfum cu numele propriu gravat pe ambalajul din piele al sticlei.

 

Parfumul este de la Atelier Cologne, marca pentru care Cha Eun Woo a fost model și ale cărei vânzări au explodat atunci când idolul a apărut în serialul „My ID Is Gangnam Beauty„. Dacă ați urmărit drama, ați văzut și parfumul.

 

 

Cadourile personalizate i-au impresionat și pe internauți, nu  numai pe angajații de la Fantagio.  Aceștia au comentat: „Vreau să fiu și eu angajat la Fantagio”, „Wow, probabil au fost impresionați”, „Care este vârsta la care te acceptă Fantagio?”, „Invidios”, „Vreau să intru la Fantagio” , „Atât de dulce, EunWoo este atât de perfect”, „Wow, fiecare nume de angajat este pe parfum. Atât de impresionant „etc.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s