Min Hyo Rin le răspunde celor care o acuză că a luat în greutate!

Actrița Min Hyo Rin a participat recent la un eveniment cu scopul de a-și întâlni fanii, unde mai multe persoane au fost de părere că a luat în greutate de la nunta sa cu Taeyang din Big Bang. 

Înbrăcată într-o rochie în carouri, căptușită și cu un palton negru și larg, Min Hyo Rin a apărut mai uimitoare ca niciodată! Însă reporterii și internauții s-au legat de ea, spunând că a luat în greutate.

Pe drumul spre casă, după eveniment, actrița a făcut primul ei live pe Instagram cu fanii ei. Acolo, un alt fan a comentat faptul că Min Hyo Rin a pus câteva kilograme, dar ea le-a răspuns direct că nu e adevărat. Actrița a clarificat că nu s-a îngrășat și că acele poze au fost făcute intenționat să pară ca și când ar fi facut-o. De asemenea, a declarat că acele comentarii i-au rănit sentimentele.

min hyo rin weight gain 3

min hyo rin weight gain 7

Probabil că era din vina hainelor sau a luminii, dar multe alte fotografii făcute la exact același eveniment nu au arătat nici o diferență în legătură cu greutatea ei de acum și atunci!
min hyo rin weight gain 6
Dar oricum, cui îi pasă dacă a luat sau nu în greutate! Drăguța Min Hyo Rin arată la fel de fericită și sănătoasă ca întotdeauna!
min hyo rin weight gain 4
Sursă: koreaboo

5 gânduri despre „Min Hyo Rin le răspunde celor care o acuză că a luat în greutate!

  1. Dana

    Picioarele par subtirele insa corpul si fata par putin mai in forma, dar n-ar trebii sa se streseze din cauza asta, e frumoasa, are un sot, o cariera, ce daca are 2-3kg in plus? Poate e insarcinata, poate are dereglari hormonale, poate, poate…

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s