Coreenii vorbesc despre cele mai mari defecte ale festivităților de premiere

Imagini pentru mama 2018

Recent, un articol de pe o comunitate online a atras o atenție deosebită din partea internauților coreeni. Autorul postării a evidențiat neajunsurile festivităților de premiere din Coreea de Sud, iar utilizatorii de site-uri de socializare s-au dat cu părerea în legătură cu spuse.

Ceremoniile de premiere anuale, cele precum „Mnet Asian Music Awards”, „Melon Music Awards” sau „Golden Disc Awards”, sunt evenimente pe care fanii k-pop din toată lumea le așteaptă cu nerăbdare, din moment ce idolii, în special începătorii, au șansa de a concerta pe o scenă mare, de a colabora cu alți artiști și de a primi premii onorifice pentru munca lor grea.

Cu toate acestea, printre fani, există întotdeauna unele controverse, după cum s-a menționat și pe comunitatea Pann, și asta doar din cauza atitudinii pe care o au organizatorii evenimentelor. Prin urmare, aceștia au identificat principalele neajunsuri ale ceremoniilor anuale care ar trebui neapărat de înlăturat.

  1. Ar trebui să fie premiați artiștii, în ciuda faptului că aceștia nu participă la eveniment, iar premierea pentru participare să fie eliminată;
  2. Artiștii care au primit o mulțime de premii în trecut, de asemenea, să fie premiați, nu doar cei noi;
  3. Să fie excluse voturile online de la categoriile Daesang și Bonsag, deoarece nu reprezintă un premiu pentru popularitate;
  4. Timpul pentru prestații să fie acordat în conformitate cu succesele pe care le are artistul;

De asemenea, internauții au mai subliniat faptul că ar dori îmbunătățiri cu privire la problemele legate de sunet, camera de filmat, reducerea numărului de ceremonii de premiere și multe altele.

Sunteți de acord cu cele susținute de coreeni?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s