6 grupuri care probabil se vor despărți în 2019!

Grupurile care se despart reprezintă unul dintre aspectele cele mai dezamăgitoare în a fi un fan k-pop.

Este întotdeauna dificil să vezi un grup pe care îl apreciai mult că a decis să nu-și mai continue activitatea. Cu toate acestea, partea bună din toată situația este că uneori desființarea grupului duce la proiecte viitoare solo de succes, care sunt bine finanțate datorită notorietății unui idol în industrie.

Cu 2019 foarte aproape de noi, aici sunt 6 grupuri pentru care ar trebui să fim pregătiți de un posibil anunț de despărțire: 

6. f(x)

Cu Sulli care a părăsit grupul, iar un număr de proiecte solo fiind în centrul atenției membrelor rămase, f(x) ar putea fi în pericol pentru despărțirea oficială în anul 2019. Deși sperăm la revenirea grupului, pare a fi ultima grijă a companiei SM.

5. Girl’s Day

Deși a existat o confirmare a revenirii trupei Girls Day în 2018, nu am fost bucurați cu o revenire a grupului, în afară de prezența lor la Olimpiada de la Pyeongchang. Din cauza lipsei apariției fetelor în topurile din acest an, mulți fani își pierd speranța pentru anul 2019. Sperăm că vom vedea măcar cariere solo, fiindcă vocea lui Minah trebuie să fie în continuare auzită! 

4. B.A.P

Având în vedere discursurile incredibil de dureroase cu privire la contractele încheiate la TS Entertainment, durata de viață a trupei B.A.P se apropie de final în 2019. Grupului i-a fost foarte greu în legătură cu propia administrare, încă de la debutul lor și, ca urmare, a pierdut doi membrii dintre cei mai puternici: Bang Yong Guk și Zelo . Cel mai probabil B.A.P nu va mai fi sub TS Entertainment în anul 2019, dar sperăm ca membrii să semneze cu o altă casă de discuri și să îi revedem curând!

3. Ladies Code

Trupa Ladies Code a avut o carieră muzicală extrem de dificilă. Cu pierderea tragică a celor două membre și problemele cu agenția, sfârșitul activității grupului este aproape. Au trecut 2 ani de la ultima lansare oficială.

2. Mr.Mr

Deși nu ne îndoim de abilitățile grupului ca interpreți, Mr.Mr a avut o mulțime de membrii care au părăsit grupul înainte de a-l face cunoscut în industrie. De-a lungul timpului au avut loc schimbări majore, membrii participând și la „The Unit”, însă nici unul dintre ei nu a reușit să ajungă în finală. Nu pare să existe o mare șansă să rămână împreună până în anul următor.

1. AOA

Când vine vorba de trupa AOA în industra k-pop, nimeni nu poate nega că fetele au avut unele dintre cele mai melodioase și catchy piese, care te fac să le fredonezi ore în șir. În orice caz, contractele fetelor cu agenția se încheie în 2019, ceea ce creează riscul despărțirii. Având în vedere interesul tot mai mare al membrelor pentru alte activități de divertisment, am fi foarte surprinși să vedem că întregul grup își va reînnoi contractul.

Sursă: allkpop

4 gânduri despre „6 grupuri care probabil se vor despărți în 2019!

 1. Andrei

  f(x) o trupa buna care cei de la SM efectiv nu mai are niciun interes sa le poata promova macar cu o melodie pe an, Victoria promoveaza mai mult in China ca actrita, Krystal la fel ca actrita in Coreea de Sud, Amber promoveaza in USA iar de Luna nici macar un comeback solo.Mare pacat.
  Girls Day chiar nicio revenire posibil sa fie de vina compania….. niciun interes sa le poate promova.
  B.A.P o trupa care sper sa gaseasca o companie buna sa poate prmova asa cum ei merita poate va semna cu compania infiintata de Highlight…
  AOA o trupa care sper sa le vad in anul 2019 cu muzica nou sub alta companie.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s