Concerte/Evenimente · Ştiri

Actorul Son Seung Won provoacă un accident cu victime, fără a avea permis de conducere

Cariera actorului Son Seung Won (28)  este în aer după acesta provoacă  pentru a doua oară în mai puțin de două luni un accident auto fiind sub influența alcoolului. Actorului Jung Hwi, care se afla cu el în mașină, și-a suspendat și el activitățile în urma incidentului.

În dimineața zilei de 26 decembrie, la ora 4:20, Son Seung Won conducea mașina părinților săi, un autoturism Mercedes Benz, în zona Cheongdam-dong, Gangnam. Mașina a ieșit de pe banda ei și a lovit altă mașină. Actorul a încercat să fugă de la locul faptei continuând să conducă, dar niște șoferi de taxi și trecători care au asistat la accident au blocat drumul și a fost oprit.

Poliția din Gangnam afirmă că acesta a rănit doi bărbați și că ulterior a încercat să fugă de la locul accidentului.

Poliția a mai dezvăluit că nivelul alcoolemiei acestuia era de  0.206%, suficient pentru a-i fi suspendat carnetul. Însă carnetul său era deja suspendat încă din 18 noiembrie, în urma altui accident pe care l-a provocat fiind beat la volan.

Se pare că Son Seung Won a mai fost implicat în trecut în trei accidente de același tip. Poliția inteționează să emită un mandat de arestare pe numele său.

Pasagerul aflat în mașină în momentul accidentului este actorul de muzicaluri Jung Hwi, care și-a dezvăluit identitatea pe Instagram și a anunțat că se retrage din proiectele la care lucrează acum: piesele  “Rimbaud” și“Poongwallju.” Jung Hwi și-a cerut scuze și a promis că va reflecta asupra comportamentului său greșit.

Son Seung Hun joacă și el în  “Rimbaud”, muzical care a fost suspendat din cauza accidentului, iar în momentul de față agenția actorului a anunțat că activitățile sale vor fi suspendate și ele pe perioadă nedeterminată.

Vedeta va fi pusă sub acuzare de poliție pentru conducere în stare de ebrietate, conducerea fără permis auto și încercarea de lovire și fugă de la locul faptei.

 

Surse:kpopherald, allkpop, soompi

Reclame

Un gând despre „Actorul Son Seung Won provoacă un accident cu victime, fără a avea permis de conducere

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s