“Item” ne arată posterele cu Joo Ji Hoon, Jin Se Yeon și Kim Kang Woo

Joo Ji Hoon, Jin Se Yeon, And Kim Kang Woo Star In Thrilling Character Posters For New Drama

Noua dramă marca MBC – Item – a dezvăluit posterele cu actorii principali!

“Item” spune povestea complicată a două persoane ce deslușesc secretele unor obiecte ce au puteri magice. Posterele cu Joo Ji Hoon, Jin Se Yeon și Kim Kang Woo reflectă carisma și puterea fiecărui personaj.

Primul este Joo Ji Hoon, ce-l interpretează pe Kang Gon, un procuror cinstit și determinat de la Parchetul Central din Seul. Acesta se uită fix la cameră în timp ce stă lângă o persoană întinsă pe jos, iar privirea lui îngrijorată ne duce cu gândul la situația tensionată în care se află. Pe posterul lui se află următorul citat – ”Lucruri de necrezut ni se întâmplă.”

Jin Se Yeon va interpreta rolul lui Shin So Young, un criminalist care lucrează la poliția metropolitană din Seul. Aceasta se află la locul crimei și se uită calmă, fără să clipească, în jur, folosindu-se de gândirea și agerimea sa pentru a descoperi dovezi. Citatul de pe posterul ei este următorul – ”Probabil asta dorește criminalul, cazul să devină și mai mare.”

Ultimul este Kim Kang Woo, care joacă rolul vice-președintelui Conglomeratului Hwa Won. Jo Se Hwang este un afacerist tânăr care și-a câștigat titlu de revoluționar în domeniul afacerilor. Însă, în același timp este un sociopat orbit de răutate și invidie. Aceasta stă la o masă, iar în spate are multe picturi extravagante. Citatul de pe posterul lui spune – ”De ce crezi în Dumnezeu? Eu sunt Dumnezeu.”

“Item”, care are la bază weebtoonul cu același nume, va avea premiera în februarie 2019, după ce se va termina serialul Less Than Evil.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s