[Personal] Melodii preferate din anul 2018 – Trupe feminine

Imagini pentru black pink ddu du du du gif

Anul 2018 a trecut, dar nu pot să-l las în urmă fără să dezvălui ce melodii m-au cucerit.

Ce părere am eu despre anul care a trecut? În mare, sunt destul de surprinsă de rezultatele obținute de unele trupe k-pop. Prima trupa care m-a surprins foarte mult a fost MOMOLAND. Noroc sau nu, trupa are la moment două clipuri care au trecut de 100 de milioane de vizionări pe Youtube, printre care unul dintre ele a ajuns la 300 de milioane de urmăriri. A două trupă care m-a impresionat mult a fost iKON, o trupă de băieți de la YG Entertainment. Nu mă așteptam ca „Love Scenario” să aibă un impact aşa de mare, mai ales printre copii. B.I e un geniu. Eu nu înțeleg cum de nu i-a plăcut la început șefului de la YG. Alte trupe care m-au uimit de rezultatele obținute sunt BTS și Black Pink. Nu are rost să le înșir aici, întrucât cu toții știm ce au realizat în anul care a trecut. Cam asta e opinia mea despre 2018. Au fost și multe dezamăgiri, dar cred că în noul an toate vor fi mai bune.

Bun! Anul acesta, topul meu va fi puțin diferit. Voi începe cu piesele lansate de trupele feminine k-pop, care va fi prima parte a topului, pentru că anul acesta la categoria trupe masculine, am o groază de melodii preferate și nu vor încăpea aici. Așadar, voi face trei părți. Primul, cum am spus, va fi cu piese de la grupuri feminine; a două parte – cântece de la artiștii solo și altele, iar ultima parte, va fi cel cu melodiile de la trupele masculine.

Să începem!

20) Travel – BOL4

De fiecare când mă duceam în vreo excursie, acest cântec îmi era alături tot drumul.

19) Wind Flower – MAMAMOO

Nu pot să cred că toate revenirile de la acest grup atât de talentat sunt aşa de bune.

18) I’m Your Girl – KHAN

Fostele membrele The Ark, Minju și Euna, au revenit ca duo cu acestă superbă melodie. Am puțin timp de când am descoperit cântecul şi regret că nu l-am ascultat când a fost lansat. Dar niciodată nu e târziu!

17) Baam – MOMOLAND

Chiar dacă unii au fost dezamăgiți că seamănă foarte mult cu „BBoom BBoom”, pentru mine nu a contat asta. Piesa e una energică și atrăgătoare, care m-a făcut să o ascult toată vară.

16) Bingle Bangle – AOA

Când am auzit că vocea principală părăsește grupul, am fost puțin tristă. Chiar îmi părea rău că ChoA pleca, era vocea mea preferată și credeam că AOA nu va mai reveni cu melodii superbe. Dar…. melodia e foarte bună!

15) Black Dress – CLC

Mi-a plăcut mult „Black Dress” şi mi s-a părut că s-au descurcat destul de bine cu această piesă, aşa că mă aşteptam la o nouă revenire, dar n-a fost să fie. Black Dress!

14) Time for the moon night – G-Friend

M-am îndrăgostit imediat când am ascultat melodia. Începuse să nu-mi mai placă ultimele lansări de la ele, însă…. fetele au avut o revenire superbă cu această piesă.

13) You And I – Dreamcatcher

Nu e una dintre trupele mele preferate, dar consider că e un grup interesant, iar cântecele nu sunt rele. Dintre toate piesele care le au, asta m-a cucerit. Îmi place foarte mult să urmăresc videoclipul. De obicei, nu fac asta, după ce ascult de multe ori o melodie, pur și simplu fac altceva. Dar nu şi în cazul ăsta.

12) I Love You – EXID

Ador cântecul acesta! De când așteptăm ceva bun din partea lor. La început mi se părea enervantă, dar după câteva zile de ascultat am început să o îndrăgesc. M-am îndrăgostit de refren şi partea în care cântă Hani în minutul 1:50.

11) BBoom BBoom – MOMOLAND

Incredibil! Clipul a ajuns la 300 de milioane de vizionări pe Youtube. Dacă nu mă înșel, a împlinit un an de când a fost lansată. Wow! Nici nu mă gândeam că va ajunge la acest rezultat într-o bună zi. E o piesă energică și foarte atrăgătoare, nu e de mirare că a cucerit publicul din toate colțurile lumii. Aștept în 2019 o revenire puternică!

10) Lil’ Touch – OH!GG

Fetele sunt superbe! Ce dor mi-a fost de ele, îmi doream să se întoarcă în formulă completă pe scena muzicală, dar e bine și aşa. Melodia e tare bună!

9) Turn It On – LABOUM

E primul cântec de la trupă care îmi place atât de mult. Din curiozitate, am mai ascultat piese dar nu mi-au atras atenție. De asemenea, pe lângă melodie, are și un videoclip magnific, iar uneori am impresia că urmăresc un film.

8) I’m So Sick – A Pink

Un alt cântec care mi-a făcut vara mai frumoasă! Am fost puțin șocată de schimbarea lui Naeun. Cred că era foarte frumoasă înainte, nu era nevoie de această schimbare.

7) What is Love? – TWICE

Personal cred că What is Love? e cea mai bună melodie de la ele din acest an. I wanna know know know know!

6) LATATA – (G)I-DLE

Sincer, mă așteptam ca grupul să primească o melodie bună, având în vedere că fetele din CLC au avut şi ele un cântec bun de debut. Dar nu credeam că va fi aşa genială. Wow!

5) Bad Boy – Red Velvet

Mi se pare cel mai bun cântec de la fete după „Peek-a-boo” și dintre piesele lansate în acest an. Am fost foarte dezamăgită de cel mai recent comeback, mai ales că mi-a plăcut foarte mult „Bad Boy”. Dar nu este nimic, un nou an ne așteptă cu multe surprize şi reveniri.

4) Hann (Alone) – (G)I-DLE

După succesul cu piesa de debut „LATATA” mă așteptam la ceva şi mai puternic din partea fetelor. Nu m-a dezamăgit, piesa e minunată. Vreau să cred că va deveni un grup puternic, cu melodii la fel de puternice.

3) Egotistic – MAMAMOO

Ce videoclip! Iar cântecul…. Pfff, fetele din MAMAMOO mă uimesc din ce în ce mai mult. Pur şi simplu, le ador!

2) DDU-DU DDU-DU – Black Pink

Black Pink in your area! Incredibil, videoclipul va ajunge în curând la 600 de milioane de vizualizări pe Youtube şi nu are nici măcar un an de la lansare. Hit you with that ddu-du ddu-du! 

1) Starry Night – MAMAMOO

Nu mi-a fost greu să ajung la această concluzie, melodia a fost pentru mine dragoste la prima vedere. Linia melodică e superbă, fetele sunt foarte talentele, iar videoclipul a fost filmat într-o locație atât de frumoasă.

4 gânduri despre „[Personal] Melodii preferate din anul 2018 – Trupe feminine

  1. AviTae

    Am aceias parere in privinta primei pozitii, intr-adevar „Starry night” e o piesa pe care am indragit-o de la primul sunet. „M-am îndrăgostit de refren şi partea în care cântă Hani în minutul 1:50.” Same hereeeee, partea aia e favorita meaa.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s