Controverse · Ştiri

Son Seung Won a fost arestat pentru că a condus sub influența alcoolului și a fugit de la locul accidentului!

Son Seung Won Arrested For Drunk Driving And Hit-And-Run Incident

Actorul Son Seung Won a fost arestat!

În data de 2 ianuarie, judecătorul-șef Lee Un Hak de la Tribunalul Central al Seulului a emis un mandat de arestare pentru Son Seung Won pentru că a fugit de la locul accidentului. Au urmat interogări și investigații pentru a determina validitatea mandatului.

Judecătorul Lee Un Hak a spus: „Curtea recunoaște crima, precum și motivul și necesitatea arestării”.

Secția de poliție Gangnam din Seul a depus anterior un mandat de arest preventiv pentru Son Seung Won, acuzându-l de fuga de la locul faptei, de conducere periculoasă, de condus sub influența alcoolului și de conducere fără permis. Acestea sunt încălcările legilor privind circulația, aprobate de Parchetul din Seul.

Aceasta este a patra oară când Son Seung Won a fost prins la volan sub influența alcoolului. Potrivit poliției, actorul a fost prins conducând beat în jurul orei 4:20, în data de 26 decembrie, în vecinătatea orașului Chungdam, când a intrat cu mașina într-un alt vehicul.

La momentul accidentului, actorul avea o alcoolemie de 0,206%, ceea ce este suficient pentru a-i lua licența. Oricum, permisul său a fost deja suspendat pe 18 noiembrie din cauza conducerii în stare de ebrietate în 3 august 2018.

Șoferul și pasagerul mașinii implicați in accident au suferit leziuni în urma acestui incident. După ce a provocat accidentul, Son Seung Won nu a luat măsurile necesare, ci a fugit încă 150 de metri distanță de la locul accidentului. El a fost prins după ce șoferii de taxi și localnicii l-au urmărit.

Actorul de muzicaluri, Jung Hwi, care stătea în scaunul din dreapta în timpul accidentului, a publicat o scrisoare în care își cerea scuze pentru cele întâmplate. 

Son Seung Won a debutat în 2009 ca actor de muzicaluri și a apărut în drame populare precum „Age of Youth 2” și „Waikiki„.

Sursa: soompi

Reclame

Un gând despre „Son Seung Won a fost arestat pentru că a condus sub influența alcoolului și a fugit de la locul accidentului!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s