Kris, Tao și Luhan topesc inimile fanilor

Imagini pentru kris luhan tao

Fanii celor trei artiști sunt în culmea fericirii!

Recent, Kris și Tao au participat la o ceremonie de sfârșit de an, unde au stat unul lângă altul pe scenă. În primele momente cei doi sunt reticienți în acțiuni și se uită în față, după treptat încep să schimbe priviri și să râdă, totul culminând cu o îmbrățișare! Tao îl apucă de mână pe Kris, iar acesta după ce-l salută pe prezentator, îl ia îmbrațe pe Tao. Această interacțiune a emoționat fanii care îi adoră încă de pe vremea când făceau parte din EXO.

Însă, aceasta nu este singura interacțiune. Kris și Luhan au participat pe 1 decembrie 2018 la evenimentul ‘2019 IQIYI Scream Night‘, unde au stat împreună la aceeași masă. Aceștia au început să vorbească, iar Luhan s-a mutat cu un loc pentru a fi lângă Kris. Acest moment, de asemena, a înmuiat inimile fanilor care sperau de mult timp la asemenea interacțiuni.

După aceste evenimente, vedetele și-au dat follow pe Instagram. Acum fiecare se urmărește reciproc. De asemenea, Tao care nu urmărea pe nimeni pe contul său de Weibo, le-a dat follow lui Kris și Luhan. (De precizat este că Luhan urmărește și conturile de Instagram ale lui Lay, Baekhyun, ChanyeolSehun și Xiumin.)

Fanii sunt foarte fericiți, în special cei care urmăresc trupa EXO de la debut și sunt fani ot12, deoarece nu se mai gândeau că o să existe astfel de gesturi între cei trei membri.

Mai jos aveți pozele și clipul în care Kris și Tao se îmbrățișează!

3 gânduri despre „Kris, Tao și Luhan topesc inimile fanilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s