4 vedete ce se vor căsători în 2019

Sperăm că 2019 va fi la fel de frumos ca și anul 2018. În special, așteptăm ca vedetele noastre preferate să-și întemeieze o familie frumosă. Deci să vedem cine a făcut marea decizie în 2019.

1.Park Hae Soo

Actorul ne-a impresionat cu pozele minunate de nuntă alături de viitoarea soție. El a afirmat că logodnica lui este cu 6 ani mai mică, iar cei doi s-au întâlnit prin intermediul unui prieten mutual. Ei vor avea o nuntă privată în Seul pe data de 14 ianuarie, cu prietenii foarte apropiați și familia. Park Hae Soo a debutat în 2007 și a devenit cunoscut odată ce a apărut în drama ”Prison Playbook” de pe tvN.

2. Lee Jin Ah și Shin Sung Jin

Cântăreața și compozitoarea Lee Jin Ah și pianistul Shin Sung Jin vor spune curând „da” în fața altarului. Ei se vor căsători la finele lui martie. Lee Jin Ah a spus că se află într-o relație din august 2018, iar de atunci l-a menționat deseori la posturile de radio. Lee Jin Ah a debutat în 2013, atunci când a participat la unul din legendarele sezoane ale ”K-pop Star”, cu staruri ca Jung Seung Hwan, Katie Kim, Park Yoonha și alți.

3. Lee Sa Gang și Ron din BIGFLO

Cei doi se vor căsători pe data de 27 ianuarie.Ceremonia festivă va avea loc mai târziu luna aceasta, dar cuplul este deja căsătorit legal, înregistrându-se în luna noiembrie.

4. Clara

La 3 ianuarie a fost anunțat de către agenția Clarei următoarea veste: ”Clara se căsătorește cu iubitul ei coreean-american, având o relație de un an, pe data de 6 ianuarie în Los Angeles, California, SUA”.

Ceremonia va fi una mică la care vor participa doar familiile cuplului. Logodnicul Clarei este un om de afaceri, ce a crescut în SUA.
Cuplul va locui în Seul și Clara urmeză să promoveze activ odată ce se va căsători.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s