Celebrități care au adoptat câini pentru a le acorda o a doua șansă la viață

Celebrities Who Adopted Their Dogs And Gave Them A Second Chance At Life

Numărul câinilor abandonați sau dați spre adopție în fiecare an în Coreea de Sud se ridică la un număr de 650,000. Majoritatea patrupezilor ori vor trăi în străzi, ori vor fi luați de un adăpost. Însă, dacă nu vor fi adoptați, este dificil pentru ei să evite eutanasia.

Oricum, un număr tot mai mare de persoane susține adoptarea unui câine de la adăpost, inclusiv și celebrități. Aici sunt câteva celebrități ale căror prieteni cu blană oferă a doua șansă la viață prin adopție.

View this post on Instagram

🎄💛

A post shared by Loco | 로꼬 (@satgotloco) on

Rapperul Loco a adus un câine drăguț în casa lui în decembrie 2018. Original numit Happy, câinele a fost abandonat de stăpânul lui într-o mansardă când acesta s-a mutat. Din fericire, Happy a fost găsit de un voluntar, iar Loco a auzit de situația animalului și a contactat personal voluntarul pentru adopție.

Loco a dezvăluit poze pe Instagram și a scris: „Happy a fost abandonat într-o odaie, dar acum este parte din familia noastră cu un nou nume, Latte. Latte va creșște în casa familiei mele. Adoptați, nu vindeți.”

View this post on Instagram

🌻

A post shared by Aaron Kwak (@nuestaron) on

Aron din NU’EST a sărbătorit noul an prin crearea propriului cont de Instagram pe 1 ianuarie pentru a distribui poza de mai sus cu descrierea: „Vă prezint noii membri din familia lui Aron, Noah și Kkotsoni.”

În noiembrie 2018, a apărut o postare în media care spunea că un câine a fost abandonat pentru că pierdea prea mult păr și locuia pe un lot de parcare. Kkotsoni a fost luat de un prieten al lui Aron, iar Aron a decis să o adopte. Acum Kkotsoni locuiește în dormitorul membrilor NU’EST alături de celălalt câine, Noah.

Actrița și fosta membră I.O.I, Kim So Hye, a apărut la „Dog Papa” de pe channel A în 2016, pentru a încuraja temporar un câine pe nume Milk, ca mai apoi să-l adopte.

Kim So Hye l-a întâlnit pe Milk la emisiune și s-a îndrăgostit. Ea a obținut permisiunea părinților pentru a aduce câinele acasă. So Hye a spus: „Am de gând să te am până la sfârșit.” Acest selfie este din luna octombrie, pentru a arăta cât de mult a crescut Milk.

Rapperul Mad Clown a fost lăudat pentru că a salvat cinci câini și a creat  o familie mai mare cu ei.

Mad Clown a găsit primul câine cutreierând pe străzile din cartierul Dongdaemung, și l-a numit Daemun. Apoi, el a salvat un câine de la experimentele unui laborator de cosmetice și l-a numit Daegil. Următorul câine e Daebok, are a fost rănit de stăpânul său, și Daepyeong, care a pierdut un ochi după ce a fost atacat de alți câini. Recent, rapperul a salvat un alt câine ce locuia pe străzi și l-a numit Minong.

https://www.instagram.com/p/BA3a3FZJ8ke/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BPWRmVMDgBI/?utm_source=ig_web_copy_link

La moment Jo Yoon Hee crește câțiva câini cu dezabilități.

După ce și-a pierdut propriul câine, Jo Yoon Hee a început să fie voluntat la diferite adăposturi pentru a ajuta câinii abandonați. Ea a aoptt mai mulți câini, de la unul care a pierdut vederea la un ochi la altul care întâmpină dificultăți de locomoție din cauza vârstei înaintate, și, de obicei, ea împărtășește viața lor prin postări pe Instagram.

Odată, Jo Yoon Hee a spus: „Sunt un stăpân de câini responsibil și adopt doar atâți patrupezi, de câți sunt în stare să am grijă.”

În decembrie 2017, Kang Seung Yoon din WINNER a anunțat că a adoptat un câine pe nume Thor.

Thor a fost salvat de la un adăpost de căței în timp ce aștepta să fie eutanasiat pentru că nu putea găsi o nouă casă, în noiembrie 2017, și voluntarii au distribuit revenirea lui Thor prin media. După asta, Kang Seung Yoon și-a exprimat dorința de a-l adopta pe Thor și de a-l aduce acasă.

Idolul a vorbit despre adopție într-o transmisie VLive, spunând, „Nu cred că e bine să cumperi câini la un magazin de animale. M-am gândit dacă voi responsabil în cazul în care aduc un câine acasă. Simt că sunt pregătit să fiu responsabil acum, iată motivul pentru care l-am adus pe Thor acasă.”

https://www.instagram.com/p/BT8bzmphKtD/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BOo9AawAePu/?utm_source=ig_web_copy_link

Lee Hyori este una din cele mai cunoscute avocate pentru apărarea drepturilor animalelor din industria coreeană de divertisment.

Soonshim, unul din câinii pe care l-a îngrijit o perioadă lungăă de timp, a fost salvat în timp ce Lee Hyori făcea muncă de voluntariat. Patrupedul trebuia să fie adormit dar a fost salvat și adus acasă. De asemenea, ea are grijă de alți câini și pisici printre care sunt și Mocha, Seoksam și Samshik în casa ei de pe insula Jeju.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s