Serialul „SKY Castle” bate recordurile JTBC!

Se pare că postul JTBC a dat lovitura cu difuzarea serialului „SKY Castle„.

„SKY Castle” se difuzează pe JTBC de vineri până sâmbătă și a depășit de mai multe ori recordurile de rating proprii, acum deținând și recordul absolut de rating pentru o K-Drama JTBC.

În 4 ianuarie, Institutul Nielsen a anunțat că ratingul mediu al episodului cu nr. 13 al serialului a fost de 13.279%. Cu o săptămână înainte, episodul 12 avea deja un rating mediu de 12.305%, cel mai mare rating din istoria K-dramelor difuzate de compania JTBC.

După cum se vede însă, cifrele de audiență ale serialului sunt în continuă creștere, mai ales după ce serialul de familie a dezvăluit că urmează și mai multe intrigi și mistere.

Din echipa de actori fac parte veteranii Yeom Jung AhJung Jun HoLee Tae RanChoi Won Young și Yoon Se Ah, dar și actori tineri ca Kim Dong HeeJo Byung Gyu,  Chani, din SF9 și Kim Bo Ra.

„SKY Castle” urmărește viețile a 4 femei care trăiesc în cartierul de lux SKY Castle. Ele încearcă să-și facă soții și mai de succes și își cresc copiii ca prinți și prințese. Tema nu este una nouă, iar unii au criticat genul, spunând că nu este o poveste realistă, având în vedere luxul în care trăiesc personajele. Alții au fost de părere că serialul are intenția ascunsă de a convinge familiile din Coreea de Sud să facă mai mulți copii, țara înregistrând o scădere a numărului de nașteri.

Se pare însă că publicul din Coreea de Sud este impresionat de poveste, care merge mai departe.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s