Controverse · Ştiri

Actorul Son Seung Won l-a pus pe Jung Hwi să mintă poliția, spunând că a provocat accidentul în locul său!

Elemente șocante noi au fost dezvăluite din ancheta accidentului de mașină cu victime provocat de Son Seung Won: acesta a încercat să scape de răspundere în fața poliției dând vina pe altcineva.

La 2 ianuarie, instanța a recunoscut infracțiunea lui Son Seung Won și a emis un mandat de arestare acuzându-l pentru că a fugit de la scena accidentului, conducere periculoasă,  conducere sub influența băuturilor alcoolice și  conducere fără permis auto.

Actorul a fost prins pentru a  doua oară beat la volan pe 26 decembrie, în zona Chungdam, când a lovit cu mașina un alt vehicul.

Publicul a crezut că ancheta lui a fost încheiată, însă în presă au apărut mai multe știri cu privire la faptul că că în noaptea accidentului,  Seung Won i-a cerut lui Jung Hwi, colegul său, care se afla în mașină cu el, să ia asupra lui vina pentru accidentul provocat.

Potrivit poliției, Son Seung Won a refuzat să sufle în etilotest și a susținut că Jung Hwi conducea vehiculul când a fost prins. Când poliția l-a întrebat pe Jung Hwi dacă el conducea mașina, el a răspuns inițial că este într-adevăr șoferul. Cu toate acestea, el a mărturisit ulterior că Son Seung Won a fost cel care conducea.

Jung Hwi a spus: „Mi-a cerut să iau vina pentru că nu a fost prima dată când a încălcat legile privind traficul. Mi-a fost greu să resping cererea lui, deoarece este actor senior”.

Mai mult, mai mulți martori au confirmat că l-au văzut pe Son Seung Won ieșind de pe locul șoferului, fapt confirmat ulterior de o cameră de securitate din apropiere. În cele din urmă, actorul a recunoscut că a condus mașina.

Este posibil ca în urma ultimelor descoperiri pedeapsa pe care o va primi de la judecători Son Seung Won să fie mult mai mare decât se aștepta el.

 

Sursa: soompi

Reclame

Un gând despre „Actorul Son Seung Won l-a pus pe Jung Hwi să mintă poliția, spunând că a provocat accidentul în locul său!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s