Emisiuni · Ştiri

„Au intrat în dormitorul meu şi s-au urcat pe mine” – dezvăluiri şocante despre fanii sasaeng ai lui Jaejoong

În data de 6 ianuarie, Kim Jaejoong a apărut la emisiunea japoneză, „Gyoretsu No dekiru horitsu sodan”, unde a şocat membrii dezvăluind toate neplăcerile cauzate de fanii sasaeng.

În acea zi, colegul său, Masaki Sugano, a vorbit despre experienţa sa în care a fost îmbrăţişat de către trei fane de vârstă mijlocie. „Dacă un bărbat mai în vârstă ar îmbrăţişa o fetiţă, ar fi considera cu siguranţă că e hărţuire sexuală.”

Despre astfel de cazuri în care fanii îşi îmbrăţişează artiştii, avocatul Harumo Kitamura a declarat că nu este nicio problemă atâta timp cât artistul acceptă asta, însă dacă persoana atinsă se simte deranjată, iar cealaltă parte e conştientă de acest fapt, atunci poate fi considerat a fi hărţuire sexuală. Acesta a mai spus că, recent, acţiunile exagerate ale fanilor faţă de idolii lor sunt considerate a fi problematice.

Când Jaejoong a fost întrebat dacă a avut experienţe similare, acesta a şocat publicul, spunând: „Mulţi fani au intrat în dormitorul meu. Chiar în timpul nopţii, în timp ce dormeam, s-au urcat pe mine… Sunt atâtea lucruri pe care mi le-au făcut care nu pot fi spuse la TV.” Fana îl privea de sus pe artist cum dormea. În timp ce toată lumea din studio a rămas şocată, Jaejoong a încheiat, spunând „S-a întâmplat de multe ori. Am fost şi eu şocat.

sursă

Reclame

2 gânduri despre „„Au intrat în dormitorul meu şi s-au urcat pe mine” – dezvăluiri şocante despre fanii sasaeng ai lui Jaejoong

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s