Cele mai amuzante și adorabile momente din drama „The Last Empress”

7 Surprisingly Cute Moments From “The Last Empress” Episodes 25-28

Vă vine să credeți că un om fără scrupule și un ucigaș fără milă este drăguț și comic în anumite situații? Dacă urmăriți drama „The Last Empress”, cu siguranță ați observat caracterul amuzant al personajului interpretat de Shin Sung Rok, în ciuda faptului că este o fire înfricoșătoare și malefică. Episoadele de săptămâna trecută ne-au dezvăluit cele mai amuzante și incitante momente ale dramei. Cu toate acestea, triunghiul amoros încă nu a înflorit – pentru că împăratul nostru narcisist și rău, se comportă destul de hilar când o vede pe soția sa, împărăteasa națiunii, chiar dacă în mai multe ocazii a vrut să scape de ea (și nu divorțând, ci vrând să o ucidă).

Mai jos aveți șapte momente surprinzătoare, ciudate şi adorabile din episoadele 25-28 ale serialului.

1) Când Hyuk (numele regelui) vrea să fie erou

Cu toate că, a încercat să o ucidă pe Sunny (jucată de Jang Nara) de câteva ori, acum se pare că începe să aibă sentimente faţă de ea și este gata să se comporte ca tipul cel bun. Căderea lui Sunny de pe o scară ar putea compensa probabil orice traumă psihologică oribilă prin care a trecut, nu-i așa? Nu? Din păcate pentru Hyuk, nu vom afla niciodată, pentru că reflexele sale nu sunt aşa de rapide ca cele ale bodyguardului său, Woo Bin (interpretat de Choi Jun Hyuk).

2) Când Hyuk gusta cafea instant pentru prima oară

Când ești împărat, e ceva normal să te bucuri de cele mai scumpe lucruri decât cele pe care le folosește lumea obișnuită. Interesul brusc al lui Hyuk pentru cafea instant este un moment foarte distractiv și adorabil. În timp ce o vizita pe regină, aceasta îi oferise o ceașcă de cafea instant, dar se pare că mândria nu-l lăsa să accepte.

Dar, oare când ești singur și te gândești de ce oare ai refuzat, ce ai putea face? În cazul lui Hyuk, nu ar pierde ocazia de a savura singur o ceașcă bună de cafea.

Cum poate să fie aşa de bună?

3) Când Woo Bin şi Sunny au un moment adorabil

Cei care urmăresc serialul, probabil vă amintiți de momentul când regele (Hyuk) şi mama acestuia, regina văduvă, i-au ordonat lui Woo Bin să o seducă pe Sunny, pentru ca să poată să o dea afară din palat. Woo Bin, care este cel mai de încredere om al regelui, își îndeplinește misiunea și o vizitează pe regină. Aceasta îl primește şi îi face cinste cu o masă pregătită de tatăl ei, făcându-l să-și aducă aminte de modul cum îl hrănea mama lui. Momentul palpitant este întrerupt de apariția regelui, care aparent părea să fie gelos.

Ia. Nu ar trebui să mori de foame, ai stat nemâncat toată ziua.

4) Când Hyuk nu este băgat în seamă

Momentul drăguț dintre Sunny și Woo Bin a fost întrerupt de venirea regelui, care se așeză în mod neașteptat între cei doi.

Vreau să eu câteva bucate.

Cu toate acestea, Sunny nu prea îi dă atenție.

Poftă bună, șefule Chun.

5) Când Sunny se poartă ca o adevărată mamă

În timp ce Hyuk este, fără îndoială, tipul cel rău, înțelegem cum a devenit un monstru când privim la mica prințesă Ari (fiica regelui). La fel ca Hyuk, a fost învățată să se folosească și să abuzeze de cei din jur pentru a obține ceea ce dorește. Din fericire, Sunny se poartă ca o adevărată mamă și o învăță pe această cum să se poarte pentru nu a deveni ca tatăl ei. Ari o adoră și respectă mult pe Sunny, iar modul cum o tratează pe mica prințesă, chiar dacă nu e mama ei biologică, creează o relație adorabilă și puternică.

Când greșești, trebuie să înveți să îți ceri iertare.

Îmi pare rău, mamă.

6) Când Hello îl face gelos pe prințul moștenitor

Dacă romantismul dintre personajele principale încă nu s-a dezvoltat, acest cuplu secundar vă va topi inimile, deoarece Hello (Stephanie Lee), care este sora reginei, începe să aibă sentimente faţă de prințul moștenitor, fratele lui Hyuk, Yoon (Oh Seung Yoon). Aceasta îl face să fie gelos când vrea să angajeze un tânăr pentru a ajuta magazinul tatălui ei.

Vai, ești foarte chipeș.

Şi tu ești foarte frumoasă.

Săracul Yoon… Totuși nu a renunțat. Ce a urmat, vă va face să roșiți:

Îți place orice bărbat?

Nu, tu ești cel pe care îl plac.

7) Când Hyuk face pe tipul bun

Când împărăteasa mamă sabotează emisiunea live a lui Sunny, publicul începe să o critice, dar Hyuk o salvează. Acest moment ne face să credeam că ar fi putut deveni o ființă umană normală, dacă ar fi întâlnit mai devreme în viaţa lui oameni buni precum Sunny.

Regina mea are o inimă caldă. Lăsați acele comentarii bazate pe speculațiile voastre.

Joacă-te cu mine în noaptea asta.

Sunny, nu mai vrea nimic din partea lui. Este și normal, după toate lucrurile oribile prin care a trecut din cauza lui. Poate că acum vrea să încerce să repare ce a făcut, dar nu ajută prea mult, mai ales când ai vrut să iei o viaţă (și nu o dată, ci de mai multe ori). Totuși, această partea amuzantă și comică pe care o arată este de zece ori mai bună decât firea malefică.

Eu sunt la zi cu toate episoadele și aștept cu nerăbdare cele de săptămâna asta. Este un serial superb, care are de toate: comedie, acțiune, romanță şi e plin de momente surprinzătoare. Nici nu mă gândeam că personajul negativ va fi aşa de amuzant. Vizionați această dramă? Dacă da, cum vi se pare?

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Cele mai amuzante și adorabile momente din drama „The Last Empress”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s