Vedete ce s-au despărțit în timpul serviciului militar

Suzy-Lee-Min-Ho

După cum știm cu toții, despărțirile sunt foarte dureroase, cauzate de diferite motive personale. Pentru vedetele noastre preferate, unul din motive ar fi serviciul militar obligatoriu din Coreea.

Iată câteva cupluri ce au decis să pună capăt relației în timpul sau în apropierea serviciului militar.

1.Se7en și Park Han Byul

Se7en and Park Han Byul’s 10 Year Love Story

Se7en și Park Han Byul au început să se întâlnească încă din timpul liceului, în 2002. Cuplului i-au trebuit 7 ani pentru a confirma relația în 2009. Se pare că, în 2014 au apărut mai multe zvonuri despre o eventuală despărțire în timp ce Se7en își îndeplinea serviciul militar.

Între timp, Se7en se întâlnește cu actrița Lee Da Hae, iar Park Han Byul s-a căsătorit cu o non-celebritate la începutul anului 2017.

2.Ji Hyun Woo și Yoo In Na

ji hyun woo

Ji Hyun și In Na au lucrat împreună la drama din 2012 ”Queen In Hyun’s Man”, ceea ce a dus la relația dintre cei doi și în realitate. Ji Hyun Woo și-a început serviciul militar o lună mai târziu după ce relația lor a fost anunțată în public, iar știrile despre despărțire au fost confirmate în mai 2014.

3. Lee Min Hoo și Suzy

4088c6ec54a590c46fa55559545cb49c

Pentru toți a fost o mare surpriză atunci când s-a aflat despre relația secretă a lui Lee Min Hoo și Suzy în 2015, dar, de asemenea, a fost o surpriză faptul că s-au despărțit în 2017. Actorul și-a început serviciul militar în mai 2017.

4.Joo Woo și BoA

Relația lor a fost anunțată în 2016. Joo Woo și Boa s-au despărțit în noiembrie 2017, mai apoi Joo Woo și-a început serviciul militar.

5.Lee Seung Gi și Yoona

În 2015 a fost confirmată despărțirea cuplului Lee Sung Gi și Yoona. O sursă anonimă a confirmat faptul că programul încărcat a fost o piedică pentru relația lor, iar înlorarea în armată a fost unul dintre motivele principale.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s