Internet

[CCC] Solar din MAMAMOO nu primește atenție din partea lui V și Jimin din BTS

Dezamăgire totală pentru Solar la premiile Golden Disc. Deși a fost foarte aproape de V și Jimin , aceștia au trecut pe lângă ea fără să o observe!

Probabil multă lume știe deja că membrii BTS sunt printre idolii cu cea mai mare căutare și apreciere din partea idolilor de sex feminin din showbiz. La festivitatea Golden Disc, fanii au suprins cu camerele de filmat un moment stânjenitor cu Solar din trupa MAMAMOO și membrii BTS V și Jimin.

V a trecut pe lângă Solar și alte membre ale grupului MAMAMOO, iar Solar a fost puțin dezamăgită de faptul că și-a pierdut șansa i să se prezinte acestuia, care a trecut fîn viteză pe lângă ea. Aveți scena puțin mai sus.

La ceva timp după, Jimin a trecut și el pe lângă ea, puțin mai lent, dar totuși coordonarea privirilor a fost din nou ratată și el nu a observat-o. Moonbyul și Hwasa  au început să râdă atunci când au văzut că Solar eșuează de două ori.

Poate data viitoare șansa va fi de partea lui Solar, cine știe!

Iată și cum au perceput internauții situația:

„Situație completă #mamamoo #bts
Fetele au privit în gol când Taehyung (un senior) a trecut. Solar nu putea să creadă ce a văzut cu ochii, controale duble și panică O.O pt că nu l-a salutat. Hotărâtă să salute următorul membru, ea rămâne atentă!
Solar: Hello-
Jimin:🚶‍♂️🚶‍♂️

🤣🤣🤣

„Istg Solar a avut prea multe rateuri ieri”

„De asta Mamamoo nu prea iese din casă”

„Ei bine există întotdeauna și data viitoare”

„Sărmana Solar. E okay babe. Mai avem și data viitoare ocazii.”

 

Surse: kpopmap, koreaboo

Reclame

12 gânduri despre „[CCC] Solar din MAMAMOO nu primește atenție din partea lui V și Jimin din BTS

    1. Aici e total deferit lol, ce’i doi nici nu se uitau in direcţia aia bcs se grăbeau ,BTS sunt deja cunoscuţi pentru manierele lor + ca Momoland nu doar pe membrii BTS nu i’au salutat dar mult mai multe trupe si au trecut uitandu-se la ei, ma asteptam ca cineva să le bage pe ele aici 💅

      Apreciat de 1 persoană

    2. Este gălăgie în sala, bubuie muzica in boxe de abia dacă se înțelege ceva chiar și când idolii își vorbesc sau tipa unu altuia cuvintele la ureche , atenția lor fiind îndreptată către scena, unde sunt prezentatorii ori artistii, sau către public. Privirea lor cel mai probabil era în partea opusă înainte de a ajunge în dreptul fetelor plus ca la Taehyung nu au de ce sa facă mare tam-tam din moment ce nu a făcut plecăciunea, doar l-a privit. Doar din înregistrările astea nu observi mare lucru. Nici nu stii dacă Jimin le-a văzut măcar cu coada ochiului.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s