Emisiuni · Ştiri

„YG Treasure Box” – concurenţii eliminaţi înainte de finală + prestaţii ale pieselor de la EXO, BTS, iKON şi Wanna One

Watch: “YG Treasure Box” Features Eliminations Ahead Of Final Round + Trainees Perform BTS, EXO, Wanna One, And iKON’s Hits

În cel mai recent episod al emisiunii „YG Treasure Box” au avut loc mai multe momente care s-au sfârşit cu lacrimi, dar şi altele care au adus prestaţii uimitoare şi noi schimbări. 

Pe 11 ianuarie, programul de supravieţuire al agenţiei YG Entertainment şi-a difuzat cel de-al 9-lea episod, în care patru echipe au evoluat în faţa unui public constituit din peste 900 de persoane pentru a se apropia mai mult de visul lor. Gazda emisiunii a dezvăluit că în urma voturilor publicului, toţi membrii echipei de pe primul loc, trei din echipa de pe al doilea loc, doi din echipa de pe al treilea loc şi unul din a patra echipă vor merge în runda finală.

Bang Yedam, Kim Seunghun, Park Jeongwoo, Keita şi Haruto – membrii actuali ai grupului „Treasure 5” – au început cu prestaţia după piesa „Going Crazy.” Choi Hyunsuk, Park Jihoon, Kim Yeongue, Yoshinori şi Kil Dohwan au ales să cânte piesa „Boomerang” de la Wanna One. Fiind încrezuţi în prestaţia sa, echipa a spus: „Cred că evoluţia noastră va fi cea mai tare dintre toate echipele.

Însă echipa a întâmpinat o problemă neaşteptată atunci când Park Jihoon şi-a rănit genunchiul în timpul repetiţiilor. Cu toate astea, stagiarii au muncit mult şi au reuşit să evolueze perfect, astfel încât să obţină 647 de voturi cu melodia de la Wanna One. „Este prima echipă pe care am creat-o şi a fost mai tare decât m-am aşteptat,” a spus Yang Hyun Suk. „Văzând prestaţia de astăzi, am înţeles că Choi Hyunsuk nu e în Echipa A degeaba. Cred că a reuşit să creeze o prestaţie mai tare decât mă aşteptam eu.”

A doua evoluţie a fost „Growl” de la EXO interpretată de So Junghwan, Yoon Jaehyuk, Kang Seokhwa, Kim Jongseob şi Jang Yunseo. Din moment ce în această echipă se aflau stagiari care nu au fost aleşi de alte echipe, băieţii arătau cam descurajaţi. Aceştia au întâmpinat probleme cu notele înalte şi coregrafia, dar au muncit foarte mult la repetiţii. Pe scenă, stagiarii au demonstrat că au progresat şi astfel, au primit 607 de voturi. „Băieţii au avut cea mai scurtă perioadă de antrenament, de aceea, încă mai văd câteva neajunsuri,” a spus Yang Hyun Suk. „Sper că spectatorii vor vedea asta ca pe un lucru firesc şi că vor evolua prestaţia din perspectiva unui producător. Am văzut că Yoon Jaehyuk a progresat foarte rapid.”

Lee Byounggon, Mashiho, Kim Junkyu, Kim Doyoung şi Ha Yoonbin au evoluat cu melodia „Dumb & Dumber” de la trupa iKON. Din moment ce această echipă e formată din mulţi stagiari talentaţi, era plină de încredere la început. Au avut o evoluţie plăcută şi au primit multe aplauze şi urale din partea publicului. Prin urmare, echipa a primit 864 de voturi şi a urcat pe prima poziţie. „Deja sunt curios cine va câştiga, ei sau Treasure 5”, a spus Yang Hyun Suk.

Prestaţia finală a fost a echipei Treasure 5, care a evoluat cu melodia „DNA” de la BTS. Cu toate că Bang Yedam a fost absent în timpul repetiţiilor din cauza examenelor, munca în echipă a stagiarilor a ieşit în evidenţă în timpul spectacolului. „Cel mai mult m-a surprins Bang Yedam,” a comentat Yang Hyun Suk. „A dansat foarte bine. Lui Kim Seunghun i se potrivesc coregrafiile puternice mai mult decât am crezut. Îl laud pentru prima dată.” 

În final, Treasure 5 a obţinut 812 de puncte şi nu a reuşit să învingă echipa ce a cântat „Dumb & Dumber”, care s-a plasat pe prima poziţie cu 864 de puncte.

Ca rezultat, toţi cei 5 membri – Lee Byounggon, Mashiho, Kim Junkyu, Kim Doyoung şi Ha Yoonbin – au ajuns în etapa finală. Bang Yedam, Haruto şi Park Jeongwoo au ajuns în finală, în timp ce Keita şi Kim Seunghun au fost eliminaţi din echipa de pe locul doi. Din echipa de pe locul trei, Choi Hyunsuk şi Park Jihoon au rămas în emisiune, în timp ce Kim Yeonggue, Yoshinori şi Kil Dohwan au fost eliminaţi. Din echipa de pe locul patru, Junghwan a fost singurul membru ce a ajuns în etapa finală, în timp ce Yoon Jaehyuk, Kang Seokhwa, Kim Jongseob şi Jang Yunseo au fost eliminaţi.

Yang Hyun Suk a încheiat episodul prin a anunţa că grupul final ce va debuta va avea 7 membri. Pe lângă asta, în runda finală, doi stagiari eliminaţi vor putea fi aduşi înapoi.

Puteţi vedea cel mai recent episod al emisiunii „YG Treasure Box” mai jos:

sursă

Reclame

11 gânduri despre „„YG Treasure Box” – concurenţii eliminaţi înainte de finală + prestaţii ale pieselor de la EXO, BTS, iKON şi Wanna One

 1. Săracii cat se chinuie sa isi îndeplinească visele.. Dau tot ce au ei mai bun. Foarte bine prestații, încărcate cu atâtea emoții…Wow! Felicitările mele 👏👏👏 Le doresc succes tuturor! 💪😚

  Apreciat de 3 persoane

 2. De abia aștept episodul următor. Îmi plac foarte mult toți care au ajuns în finală. Știu că se chinuie și ca le e greu… dar chiar îmi place acest show de supraviețuire. Este și primul pe care îl urmăresc. Succes tuturor!! Mashiiii ❤ ❤ ❤ ^_^

  Apreciat de 1 persoană

 3. Iubesc acest show extrem de mult ! De abia aștept sa văd următorul episod pentru a vedea dacă unul dintre preferații mei se va întoarce în emisiune ! Vă mulțumesc pentru ca ați tradus aceasta știre, chiar înseamnă mult pentru mine sa știu ca și alții îi susțin pe viitorii debutanți ! 😍😚💗💖💕💕

  Apreciat de 2 persoane

 4. Deci grupul cel mai slab de acolo a avut Growl? Era clar ca o sa piarda… Melodiile de la Exo sunt grele si asta chiar a fost una dintre alea mai usoare(pe langa altele). S-a intamplat exact cum ma asteptam, Yedam al meu o sa debuteze sigur, unii se plang ca este favorit, dar e normal, le are pe toate, este un geniu. E naspa ca sunt si prieteni, cei care au trecut se simteau si prost.

  Apreciază

  1. Nu știu dacă se poate spune că Growl e una dintre cele mai ușoare de la Exo (piese de titlu ofc.). nu cred. Nu sunt eu un expert al muzicii :)) Dar sincer cred că e una dintre cele mai grele! KokoBop, Love Shot, Love Me Right – mi se păreau mai ușoare ca si Growl. Adică, ști că în acest show (dacă l-ai urmărit pe tot) s-a cântat și KoKoBop de la Exo – și le-a iesit super. 🙂 Da.. piesele de la Exo admit că sunt grele.. dar și Growl a fost grea.. jocuri de voci și timbre..note înalte. Eu sincer consider că ăla a fost principalul motiv pentru care nimeni nu a ales acea melodie..și a rămas celor care au primit-o ultimii – pt. că e complicată. Sincer doar văzând ce melodii le-au oferit.. simțeam că cei care vor lua Dumb and Dumber vor câștiga..și nu pt că e de la iKON și iKON sunt de la YG!! Ci pentru că e mai spectaculoasă..e mai de show.. e mai agitată și e și faină (ca sunet). Dacă invită 600 ..900 treasure makers – e normal că ei voteaza dupa popularitate.. și mă enerveaza. Aș vrea să voteze normal. De aceea eu prefer votul lui Papa YG. In el am incredere că știe ce alege.. nu fetele alea din background 😂

   Apreciază

   1. Este mai usoara daca ne gandim la melodile lor gen Wolf sau Monster, e diferenta mare pt ca mai nimeni nu poate sa ajunga la notele lui Chen sau Baekhyun, de asta am zis ca e mai usoara, se putea mai rau. Da, pt ei tot a fost grea, bineinteles ca de aia nu a vrut sa o aleaga nimeni. Sincer, eu una nu inteleg de ce au ales o melodie veche ca Growl, puteau sa aleaga una mai recenta ca au. Bai eu nu am simtit asta pt ca conteaza mult cum se executa melodia, cei de la Dumb and Dumber chiar au meritat, dar se putea sa o faca slab. Sa stii ca asa este, chiar daca de multe ori fanii se plang de alegerile lui YG, nu se poate spune ca omul nu este corect.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Singura dată în acest show când alegerile făcute de el (YangHyunSuk) nu au corespuns cu ce imi doream eu a fost in acest episod, cand nu l-a ales pe Seunghun să treacă mai departe, alegandu-l pe Jeongwoo în schimb. Da, Jeongwoo e bun – se știe și se aude asta.. Mă bucur că il vor aduce inapoi pe Seunghun. Știam eu că nu îl elimină de tot ! 😊😁

     Apreciat de 2 persoane

 5. Pe mine începe să mă doară inima când mă uit la show-uri de genul :))))
  Îți vine să plângi când preferații tăi sunt eliminați, când nu primesc suficientă atenție sau când greșesc. Nu ai cum să nu pui la suflet.
  Uh, sau cel mai nașpa este când treci peste toate ăstea si ți se aruncă în nas faptul că trupa se destramă după un an sau mai puțin.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s