Ştiri

2019 va fi anul debuturilor puternice?

Putem spune deja că anul 2019 va fi bogat la capitolul „debuturi puternice” care, cel mai probabil, împreună cu debutanții din 2018 vor forma cea de-a 4-a generație k-pop!

În cazul în care 2019 va fi într-adevăr un an plin de debuturi impresionante, atunci ar trebui să vă așteptați la o luptă crâncenă pentru titlul de „Cel Mai Bun Artist Nou” de la festivitățile de premiere.

Totuși, cine sunt cei mai faimoși candidați?

TRUPE DE BĂIEȚI sau ARTIST SOLO MASCULIN:

#1 Din moment ce Wanna One s-a destrămat, vom obține câteva trupe sau artiști solo noi. Unii dintre membri au revenit la grupurile din care făceau parte înainte de „Produce 101 Season 2”, alții au ales o carieră în domeniul actoriei, iar unii pur și simplu se gândesc la un nou debut. Cei care au confirmat faptul că vor debuta solo sunt Kang Daniel și Jaehwan, iar Daehwi și Woojin vor debuta într-un nou grup cu membrii MXM.

#2 Desigur, noua trupă de la agenția Big Hit Entertainment sau altfel spus frații mai tineri ai celor din BTSTXT – reprezintă cel mai anticipat debut al anului 2019. Mulți presupun faptul că va exista o lupta între TXT și Daniel pentru cel mai bun artist nou.

#3 Probabil, mulți dintre voi au uitat, dar în 2019 ne așteaptă un nou sezon al programului de supraviețuire „Produce 101”, iar în calitate de participanți vor fi stagiarii de sex masculin! Ei bine, asta înseamnă că ne așteaptă o nouă super trupă cu o fandom mare, care va râvni la titlul de cel mai bun artist nou al anului.

#4 Și bineînțeles – YG Entertainment! Săptămâna viitoare vom afla componența noului grup masculin și rămâne doar să așteptăm debutul, care sperăm că va avea loc în acest an.

TRUPE DE FETE sau ARTIST SOLO FEMININ:

#1 În curând, surorile mai tinere ale trupe AOACherry Bullet – vor debuta. Chiar înainte de debut grupul se bucură de atenția internauților coreeni, iar asta demonstrează și mai mult faptul că debutul său stârnește interes. Cu toate acestea, FNC Entertainment va trebui să se confrunte cu marile agenții TOP 3.

#2 Noua trupă de fete de la JYP Entertainment! Desigur, după succesul uriaș obținut de TWICE, toată lumea va avea mari așteptări cu privire la noul grup de fete. Însă un lucru e sigur, unele dintre posibelele membre au deja fandom și sunt recunoscute pentru talentele lor.

#3 În acest an și SM Entertainment își va prezenta noua trupă de fete, cel puțin asta susțin zvonurile. SM încă nu a făcut o declarație oficială, dar totul indică deja că vom vedea un grup nou în 2019.

#4 Și YG Entertainment plănuiește un debut feminin în 2019! La scurtă vreme de la încheierea programului de supraviețuire „YG TREASURE BOX”, YG va da startul celui de-al doilea sezon unde vor participa fete. Cu toate acestea, apar o mulțime de semne de întrebare: Cum ar putea agenția să debuteze 2 grupuri noi, dacă pe cele pe care le are nu le poate promova bine?

#5 Jeon Somi! Dacă nu ați uitat, ea s-a mutat recent la agenția THE BLACK LABEL și se pregătește pentru un debut solo, planificat pentru acest an. Deși este câștigătoare a primului sezon al show-ului „Produce 101”, ea nu a mai apărut pe ecrane de mai multă vreme și ar putea fi pur și simplu uitată, dar dacă va avea un debut puternic, totul se poate schimba în bine.

În ciuda faptului că au apărut informații cu privire la debuturile acestor artiști, există probabilitatea ca unele dintre ele să fie amânate pentru 2019 și asta doar din cauza concurenței puternice.

Debutul cărui artist îl aștepți cel mai mult?

sursa: vk.com

Reclame

14 gânduri despre „2019 va fi anul debuturilor puternice?

 1. Fără dar si poate, debutul TXT! 💜💜💜 Stiu ca BH nu ma va dezamăgi!💪
  Le doresc tuturor numai bine si carieră frumoasă! Anul 2019 va fi ca o „explozie”. Explozie de care nu ma tem ci abia astept să vină! 🔜💥

  Apreciază

 2. Industria de divertisment ne-a învăţat că nimic nu merge conform planurilor şi aşteptărilor :)))))) Din Wanna One probabil doar Daniel şi Jihoon se vor ţine pe picioare în Coreea, rămâne de văzut care va fi surpriza gen Chungha. TXT vine de la big hit, deci popularitatea lor e mult influentata de BTS, e destul de clar. Va reveni febra Produce 101 si multe trupe rookie vor iesi in evidenta. Cat tine de SM, YG si JYP…am primit destule dovezi ca numele unei agentii mari nu-ti aduce popularitate, desi nu stiu daca SM şi JYP vor debuta ceva anul acesta. Treasure Box de la YG e mai popular decat ultimul show, (nu mi se pare corect sa nu-i debuteze pe idolii ăia şi pe aceştia da doar pt ca showul nu a fost aşa popular) dar nu cred ca trupa sa va fi peste cea de la Produce 101.
  Cherry Bullet? Îmi place numele, dar nu par să aibă un concept clar. Membrele au visuali buni, dar nu cred ca debutul să vie hit. Probabil după vreo doua-trei melodii.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Imposibil. Toată atenţia e îndreptată acum asupra lor nu pt ce artişti sunt ci pentru că vin de la aceeaşi agenţie ca BTS şi aşa va fi şi pe viitor. Talentul şi felul în care se prezintă grupul va fi pe 2 pentru mult timp de acum încolo. Nu asta zice toată lumea despre trupele ce debutează la SM/YG/JYP? :)))) E o chestie firească şi va fi aşa pentru multă vreme. Cred că cele mai obiective persoane în acest caz vor fi non-fanii BTS.

    Apreciat de 1 persoană

   2. din păcate acești copii nu se vor putea bucura de fanii lor proprii, cum au restul trupelor. Toți fanii BTS (fără cei imaturi – care dau cu ură) i-au luat sub aripa lor. Haterii BTS nu o să le acorde atenție nici pe atât… pt că gândeăte-te așa: care ar fi un motiv să urăști BTS? Succesul lor. Faptul că acești copii debutează și primesc tot succesul și fanii Army pe gratis, nu ii incântă absolut deloc pe hateri. Cu capul pe umeri sunt toți.

    Apreciază

  1. Ai dreptate, popularitatea lor e mult influentata de BTS însă crezi că doar în apect pozitiv? Încă există army care nu acceptă ca BigHit să debuteze o altă trupă iar cei care acceptă au mari aşteptări de la ei(poate prea mari).Preferințele fiecărei persoane sunt diferite,garantează tu că cuiva nu o să îi placă TXT însă o să îi susțină doar pentru că îi au în spate pe cei din BTS.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Am să o spun direct faptul că TXT o să primească succesul pe tavă!
    Adevărul este că ei chiar nu o să se poată bucura cu proprii lor fani dar și mai trist faptul este că vor avea foarte mulți fani toxici pentru că din câte am înțeles de la mulți ARMYs, fake armys și cei toxici au plecat din fandom pentru TXT!
    Adică o să privim o parte bună din asta că facem curățenie prin fandom dar nu știu dacă pe viitor vor avea activități fericite TXT!
    Presimt că pe viitor va exista un război în lumea K-pop-ului!

    Apreciază

 3. Nu degeaba BTS au o melodie intitulată fake love si tema caderi măştii, am văzut „armys” care i-au lăsat pentru TxT mai exact pentru un fk membru de care n-au habar, da eu o i’au logic facem curăţenie in fandom si scăpăm de fanwar, pare rău pentru TxT ….dar mereu e aşa unii fani sunt gata să lase trupa baltă pentru nişte tineri frumuşei

  Încă un motiv pentru care ii consider pe EXOl foarte loiali care îşi iubesc trupa şi nu se aruncă pe juniorii de la SM si ii lasă baltă pe EXO de ar fi in acest sens toţi ca ei ugh

  Acei fani bandwagon adios nu o sa dureze mult stanuirea altei trupe, sad 😂😂😂😂😂

  Apreciază

  1. Îmi pot imagina că este „foarte greu” să te rezumi la muzica unui artist fara sa tii cont de alte aspecte. Nu înțeleg cu ce îi încântă pe unii spunând că sunt fanii unei trupe când de fapt nu este așa. Personal ,nu pot lăsa trupa preferată pentru alta, chiar dacă ascult mai multi artisti si ii susțin.

   Apreciat de 1 persoană

 4. Tae Tae cum artistii de la SM,JYP, YG au reușit mai mult sau mai puțin să își formeze propriile fandom-uri așa vor reuși si ei. Nu avem de unde stii. Nici măcar nu au debutat. Pana atunci lucrurile se mai pot schimba.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s