Kai din EXO devine mentor special la „Under Nineteen”, ce impresie le-a lăsat stagiarilor?

10 stagiari norocoși au avut ocazia să fie prezenți și să cânte pe scena de la „MBC Music Awards”, fiind responsabili să prezinte programul „Under Nineteen” într-o lumină bună. Jeong Jin Sung: „Este o onoare să fim prezenți la o ceremonie de premiere. Și pentru că ne-ați oferit o oportunitate bună, noi vom lucra din greu să prezentăm o evoluție scenică pe măsura așteptărilor.”

Acum ne mutăm în camera de pregătire, unde pe băieți îi va surprinde o prezență neașteptată. 

Cu colegii Bang Jun Hyuk și Suren, care au venit să-i susțină, cei 10 stagiari dansau împreună pe melodia „We Are Young”. Suren nu pierde ocazia să vorbească cât mai mult în coreeană, încurajându-i (Suren e chinez). Însă umbra unui bărbat arătos își face apariția, ca mai apoi membrul EXO să-i salute, provocându-le stagiarilor o stare de șoc combinată cu admirație.

Kai a spus: „Eu am auzit că voi veți cânta pe scena de la „MBC Entertainment Awards”, deci am venit să vă susțin.” După multiplele „Mulțumesc” ale stagiarilor, el a continuat: „Deci…. echipa „Growl”… este aici.” Da, din fericire, toți cei 7 membri din echipa „Growl” erau prezenți. „Și odată ce este melodia noastră, zic eu…” Toți izbucnesc în râs. „Am venit să vă ajut. Puteți să prezentați ce ați pregătit deja?”

Deodată toți stagiarii vizați s-au simțit emoționați. Însă Kai a zis: „Voi doar îi cunoașteți pe juniorii mei, membrii NCT? Eu niciodată nu am criticat membrii NCT înainte. Deci este prima dată (când voi judeca pe cineva). Succes! Nu vă emoționați.”

Ce va spune idolul despre prestația lor? „Gândindu-mă la perioada în care eu eram stagiar, aveam mai multe emoții când evaluam în fața profesorilor mei sau a seniorilor, decât atunci când eram pe scenă. Dar să vă văd acum pe voi descurcându-vă așa de bine mă face foarte fericit. „Growl” este o melodie care reflectă prospețimea tinereții. Iar voi sunteți la vârsta perfectă pentru a face asta. Deci gâdiți-vă la aceste lucruri, și concentrați-vă să corespundeți conceptului cât mai mult.” 

Kai a continuat să le ofere niște sfaturi în ceea ce privește unele figuri de dans, oferind atenție specială celor doi stagiari care au primit anume părțile idolului din melodie, care, după părerea lui Kai, „au oferit o aură complet diferită”.

„Sincer să fiu, vreau să vă învăț totul. Pentru că voi nu puteți pierde. Oare ar trebui?” Da, învățăceilor le-ar prinde numai bine. De aceea, Kai a început o lecție de dans pentru partea refrenului, indicând asupra greșelilor, sub privirile ca niște radare de raze X ale stagiarilor.

Credeți că idolul a venit cu mâinile goale doar pentru a o face pe profesorul? Nu, Kai a preferat să ofere niște gustari concurenților „Under Nineteen”, lucru apreciat pe măsură de aceștia.

Și un selfie cu idolul preferat la sfârșit, pentru că de ce nu? Iar înainte de plecare, idolul le-a urat succes, spunând: „Să câștigați în fața echipei „Sherlock” indiferent de situație.” (Echipa „Growl” concurează împotriva echipei „Sherlock”)

Urmăriți programul „Under Nineteen”? Ce credeți despre prezența idolului în culisele de la MBC?

5 gânduri despre „Kai din EXO devine mentor special la „Under Nineteen”, ce impresie le-a lăsat stagiarilor?

 1. Bubxy

  Ce profesor bun e!!… ‘vreau sa va invat tot’… 🤗😅💕
  Ca exemple la a ‘corespunde conceptului’ sunt toate performantele lui Kai… 😍🔥
  Mi ar placea sa l mai vad in calitate de mentor.
  *ce culoare faina de par are.. 😍

  Apreciază

  Răspunde
 2. Yanna Kalderon

  Am zambit pe tot parcursul videoclipului… KAI ESTI MINUNAT DIVIN 💞💕💗💋💞💗💗💋💗💋 Si e atat de bun dansator mersi pentru pont la mișcare… E bun profesor si este atent cu ei💋💗💖💋💕💋❣️💝… Vreau si eu un asemenea profesor de dans 💗😂💗😂💗🤭💝💞💝💞 Te iubesc mult oppa si la multi ani dragul nostru pentru ca azi e ziua ta💕💖😭💗💕💞😭

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s