BTS confirmă faptul că lucrează la un nou album + V are o surpriză pentru fani

La ceremonia premiilor 28th Seoul Music, membrii trupei BTS au mulțumit pentru cele trei trofeee primite și au oferit câteva noi informații despre activitățile lor din viitor.

În 15 ianuarie, trupa BTS a plecat cu trei trofee de la Premiile muzicale Seoul Music, printre care și un Bonsang (mare premiu) și titlul pentru Cel Mai Bun Album, pentru  “Love Yourself: Tear.”

Când liderul RM a mers la microfon, a spus: „În primul rând, mulțumesc cu sinceritate ARMYs din toată lumea că ne-a dat de două ori acest Daesang, pentru că este greu pentru un artist să-l primească chiar o singură dată. Nu sunt sigur că mă credeți, dar BTS este și el un fan al vostru. Ceea ce vreau să spun este că primim inspirație din poveștile, energia și vocile vostre și ne inspirăm atunci când lucrăm la muzică și ne dau energie atunci când interpretăm. Așadar, sper că știți că aceste spectacole și muzica se naște din imensa inspirație și influență a voastră; sunteți o parte din albumele si spectacolele noastre. De asta suntem fanii voștri.”

„Este ceva obișnuit să te simți neliniștit la sfârșitul și la începutul anului, nu-i așa? „, a continuat el. „Am simțit în mod inutil că trebuie să mă uit înapoi la lucruri, întrebându-mă:” Eu trăiesc bine? Fac o treabă bună?” Și luând decizii pentru anul nou pe care le voi uita în curând. După ce m-am gândit la asta, am ajuns la concluzia că ar trebui să facem doar ceea ce am făcut și să o facem bine. Am căutat videoclipuri de la începutul zilelor noastre de debut pentru a vedea de ce am muncit atât de mult atunci, de ce am început acest lucru, de ce cei șapte membri ai noștri au venit la Big Hit și au format grupul cunoscut sub numele de BTS împreună. În cele din urmă am văzut că totul era muzică, spectacole și voi toți. Spectacolele și muzica pe care vi le-am arătat până acum și pe care vi le vom arăta în viitor sunt toate scrisorile de fan trimise de noi vouă ca fani ai voștri. Sper că veți citi sunetele acelor scrisori de fani. Vom fi fanii noștri reciproc și idoli unii altora. Vom lucra din greu. Vă iubim.”

Jungkook a spus: „În primul rând, vreau să îi mulțumesc liderului nostru Namjoon, care tocmai a avut un discurs foarte bun. Dacă nu ar fi fost el, n-aș fi fost în BTS, așa că vreau să spun că sunt foarte recunoscător. Am primit un premiu Daesang și, de asemenea, premiul pentru cel mai bun album. În viața noastră, ne gândim la lucruri mici și acționăm. Fără voi nu numai că nu am putea avea gânduri atât de fericite, dar nici n-am fi capabili să facem așa multe lucruri. Vă mulțumim că ne-ați permis să descoperim o viață atât de prețioasă. De când am debutat ca BTS, ați comunicat întotdeauna cu noi și ați coexistat cu noi. ARMY este în inimile noastre și noi suntem în ale voastre. Așa că vom fi întotdeauna împreună și vom continua să fim fericiți. Ah, am lucrat cu adevărat atât de mult astăzi, și mă simt mândru. Chiar te iubesc și vă mulțumesc. ARMY, te iubesc!”

Jimin a spus: „În primul rând, vă mulțumesc foarte mult. Anterior, Ryu Seung Ryong a spus că atunci când suntem în acest loc, ne adresăm fanilor. M-am gândit la asta și cred că este obligatoriu să se intample. Motivul este că ne ascultați muzica, ne urmăriți spectacolele noastre și deveniți motivul nostru, așa că, bineînțeles, vorbim despre voi. Lucrăm din greu pentru că vrem să vă facem pe toți fericiți. Mulțumesc pentru acest premiu și vă iubesc. „

V i-a încântat pe fani cu un anunt. El a spus: „Am fotografiat timp de cinci ani. Când fac fotografii, toate fotografiile din camera mea au fost făcute de ARMY. Toate acele amintiri și urmele lor, toate sunt făcute de ARMY. Din acest motiv, am pregătit un cadou în 2019. Va apărea în curând. Sper că îl veți aștepta foarte mult. Am muncit foarte mult, așa că vă rog să îl aștepți foarte mult. Mulțumesc.”

Când a fost întrebat ce intenționează să facă grupul după spectacol, Suga a spus că planurile sunt să se întoarcă în studio pentru a lucra la albumul lor.

 

Sursa

2 gânduri despre „BTS confirmă faptul că lucrează la un nou album + V are o surpriză pentru fani

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s