Colegi de K-drame care au devenit prieteni în viața reală

Filmările pot lega prietenii adevărate între colegii actori. Așa s-a întâmplat și cu aceste vedete pe care vă invităm să le (re)descoperiți puțin mai jos.

V din BTS, Park Seo Joon și Park Hyung Sik

Cei trei împărtășesc o prietenie adorabilă după întâlnirea în K-drama „Hwarang.” Park Seo Joon și Park Hyung Sik adesea participă la concertele lui V în timp ce V trimite gustări pe platourile de filmare ale celor doi prieteni actori. Aceștia încarcă fotografii din când în când, se laudă pe scenă cu prietenia lor la festivitățile de premiere, merg în excursii împreună  și își sărbătoresc zilele de naștere, încântând fanii cu prietenia lor strânsă. S-a mai spus despre ei, pe bună dreptate, că formează „trio-ul chipeșilor” din industrie.

Kim Bo Ra, Kim Dong Hee și Jo Byung Gyu

Acești trei actori tineri și-au început prietenia în teatrul JTBCSKY Castle„. Ei sunt aproape de vârstă cu Kim Bo Ra, născută în 1995: Kim Dong Hee s-a născut în 1999 și Jo Byung Gyu s-a născut în 1996.

Lee Sung Kyung & Park Shin Hye

Fostul model internațional și actrița super iubită s-au întâlnit în 2016 prin drama „Doctors” de la SBS și au menținut o prietenie apropiată de atunci. Ele se revăd uneori și postează fotografii amuzante. De multe ori, la întâlnirile lor participă și alți foști colegi cu care au jucat în serialul care l-a apropiat, cum ar fi Kim Min Suk sau Yoon Kyun Sang.

Yoon Kyun Sang & Lee Jong Suk

Nu vă așteptați la această prietenie? Lee Jong Suk și Yoon Kyun Sang au fost frați în drama „Pinocchio” și au devenit prieteni apropiați în viața reală. Lee Jong Suk a fost invitatul lui Yoon Kyun Sang în „3 Meals a Day„, în timp ce Yoon Kyun Sang a făcut o apariție specială în drama „While You Were Sleeping„. Într-un interviu, Yoon Kyun Sang a declarat: „Jong Suk și cu mine suntem genul care petrece timpul liber în casă, așa că, de obicei, mergem și stăm la celălalt”(mă întreb cum se împacă Jong Suk cu cele patru pisici ale actorului).

Lee Jong Suk & Jung Hae In

Lee Jong Suk este de asemenea apropiat de actorul Jung Hae In. Cei doi s-au întâlnit ca rivali în serialul „While You Were Sleeping„, dar au devenit repede prieteni buni care călătoresc împreună și urmăresc serialele în care apare fiecare. Prietenia lor continuă până în ziua de azi și ei își exprimă afecțiunea unul pentru celălalt trimițându-și mâncare unul altuia la filmări.

Yoo Ah In & Jung Yu Mi

Prietenia celor doi a început la filmările pentru filmul  “Skeletons in the Closet” și  de atunci au făcut diverse producții împreună. Ei sunt atât de apropiați încât nu doar o dată au apărut zvonuri despre cei doi că ar fi într-o relație.

Park Shin Hye & Lee Hong Ki din FT Island

Prietenia apropiata a lui Lee Hong Ki și Park Shin Hye a început după ce au filmat împreună K-Drama „You’re Beautiful„. Cei doi sunt cunoscuți ca prieteni apropiați, care se văd deseori și își sprijină reciproc proiectele tv. Când Park Shin Hye filma „Doctors„, Lee Hong Ki i-a trimis un camion de mâncare și, la rândul său, Park Shin Hye a trimis un camion de mâncare la filmările dramei lui Lee Hong Ki „Hwayugi„. Shin Hye merge la concertele trupei FT Island și a devenit prietenă cu toți membrii trupei, care o consideră un membru al familiei. Shin Hye comentează de multe ori pe Instagram-ul lui Hongki, făcând glume pe seama lui, și încarcă selfie-uri amuzante de la întâlnirile lor, unde sunt întotdeauna veseli și puși pe glumă.

Song Jung Ki & Yoo Ah In

Poza de mai sus a fost făcută la aniversarea a 20 de ani de carieră a lui Song Hye Kyo și mulți s-au întrebat ce căuta Yoo Ah In în fotografie. Deja cuplul Song-Song era neoficial într-o relație la momentul respectiv.  Song Joong Ki și Yoo Ah In s-au cunoscut la filmările pentru “Sungkyunkwan Scandal”. Cei doi au arătat o chimie explozivă a bromance-ului lor în drama și și-au menținut prietenia de ani de zile, iar Yoo Ah In a făcut chiar și o apariție specială în drama lui Song Joong Ki „Descendants Of The Sun” ca un funcționar bancar cinic.

D.O. din EXO, Jo In Sung & Lee Kwang Soo

Alt trio extrem de popular! D.O., Jo In Sung și Lee Kwang Soo s-au întâlnit în drama SBS “It’s Okay, That’s Love” și au păstrat o prietenie apropiată de atunci. Cei trei călătoresc împreună și chiar s-au revăzut pentru a sărbători aniversarea dramei  “It’s Okay, That’s Love”, ca să înțelegem cât de importantă a fost pentru ei și prietenia lor.

Chanyeol din EXO & Choi Tae Joon

Chanyeol și Choi Tae Joon au devenit prieteni în timp ce filmau pentru „Missing 9.” Chanyeol a trimis o dată o mașină de mâncare la filmările lui Choi Tae Joon  pentru „So I Married An Anti-Fan” (unde Choi Tae Joon joacă același personaj pe care Chanyeol l-a jucat în 2016 filmul cu același nume), iar cei doi au fost văzuți  la primul concert solo al lui Zico. Între timp, membrul EXO s-a apropiat și împrietenit și cu iubita lui Choi Tae Joon, Park Shin Hye, cu care a filmat la „Memories Of The Alhambra” și se pare că i-a dat și niște lecții de chitară acesteia.

Yoo Yeon Seok, Baro & Son Ho Jun

Desigur, când vorbești despre prieteni celebri, nu îi poți lăsa deoparte pe pe Yoo Yeon Seok, Baro și Son Ho Jun! Cei trei au fost prieteni de la filmarea „Answer 1994” în 2013. Au mers împreună în Laos pentru „Youth Over Flowers„, unde au obținut brățări de prietenie semnificative. În prezent, Yoo Yeon Seok și Son Ho Jun participă la  “Coffee Friends” de pe  TtvN, iar Baro va avea o apariție ca invitat în curând, la show.

2 gânduri despre „Colegi de K-drame care au devenit prieteni în viața reală

  1. Palade Mariana

    Ma bucur in primul rind pentru ei, deoarece fiind vedete, de multe ori, viata lor privata este afectata din cauza celebritatii si au multe restrictii. Felicitari tuturor si fie ca Dumnezeu sa-i ajute sa fie sprijin unul pentru altul si de acum in colo.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s