Ki Tae Young spune cum a cerut-o în căsătorie pe Eugene, de ce nu era interesat de ea la început şi altele

Image result for ki tae young and eugene

Actorul Ki Tae Young dezvăluie detalii romantice din spatele vieţii cu soţia sa, Eugene, spune de ce nu au fost interesaţi unul de altul la început şi dezvăluie o poză cu cea de a doua lor fiică!

În anul 2010, după ce au jucat împreună în drama „Creating Destiny”, Ki Tae Young şi Eugene au devenit un cuplu. În episodul din 17 ianuarie al emisiunii „Life Bar” de pe tvN, Tae Young a dezvăluit: „Momentele din Australia au fost primele scene filmate, aşa că ne-am sărutat imediat cum am făcut cunoştinţă.”

Când a fost întrebat dacă au fost atraşi unul de celălalt începând cu acel moment, acesta a răspuns: „În scenele de sărut, nu prea îţi implici sentimentele aşa cum crede toată lumea. Nu prea eram interesaţi unul de altul sau de căsătoria cu vreo celebritate şi nici nu am comunicat mult timp de 5 luni. Asta până la sfârşitul dramei. La final, am ieşit cu toată echipa în oraş. Eugene nu se implica când mergea vorba de bârfit şi nici nu lăsa aceste lucruri să-i creeze o opinie despre o anumită persoană. Timp de ultimii 9 ani, nu am auzit-o să vorbească despre alţii. Am găsit acest lucru a fi special şi după asta, am început a comunica mai mult. Ulterior, am şi ieşit împreună.

Ki Tae Young a mai fost întrebat cum a cerut-o în căsătorie. Actorul a răspuns: „Nu prea am organizat multe evenimente şi nici nu sunt genul care să petreacă. Însă soţia mea are un grup de prieteni şi într-o zi, m-am alăturat lor. Când eram acolo, toate vorbeau despre cum au primit cadouri de la iubiţii ori soţii lor sau cum aceştia le-au organizat diferite petreceri. Eram singurul bărbat de acolo şi mă gândeam că ar trebui să organizez vreo surpriză, deşi nu eram prea sigur de asta.”

Acesta a continuat: „Am înregistrat mesaje de la prietenii ei, am învăţat la pian un cântec şi am creat un video. Am pus peste tot lumânări în casa unde urma să locuim. După care, le-am spus prietenelor ei să o descoase. Ei bine, acestea au întrebat-o dacă a fost cerută vreodată în căsătorie şi când ea a spus ‘nu’, a început să zică de ce are de gând să se căsătorească cu un tip ce nici măcar nu i-a cerut mâna şi alte lucruri.”

Tae Young a explicat: „Soţia mea nu prea e genul care să se lase influenţată de astfel de lucruri, dar cred că a început să se simtă ciudat, din moment ce auzea lucrurile astea din nou şi din nou. Aşa că am dus-o sus, aceasta fiind vizibil supărată. Dar apoi am deschis uşa, unde peste tot erau lumânări, trandafiri şi tot pachetul. A început a plânge.”

Ki Tae Young a vorbit apoi despre fiica lor, Rohee. Aceasta a împlinit 5 ani şi actorul nu-şi putea reţine zâmbetul plin de dragoste când îi urmărea clipurile adorabile.

A fost întrebat dacă e trist din cauza faptului că aceasta creşte atât de rapid, la care a răspuns: „Nu din această cauză mă simt trist. Când avea patru ani, trecea printr-o perioadă în care nu prea ne asculta. E un lucru prin care trec toţi copiii. De exemplu, dacă am împărţi spălatul dinţilor şi mâncatul micului dejun în 100 de paşi diferiţi, ar spune ‘nu’ la absolut toţi. Nu făcea nici măcar lucrurile care îi plăceau. E foarte dificil din moment ce nu o poţi forţa.”

Ki Tae Young a comentat apoi: „Anul trecut a fost atât de greu, încât în momentul în care Rohee nu era în preajmă, am dat cu pumnul în perete. Evident, ştiu că nu ar trebui să te enervezi pe copilul tău sau să îţi răsfrângi furia asupra lor. Însă uneori, asta e tot ce ai.”

Actorul a adăugat: „Am educat-o singur. Chiar înainte să se nască Rohee, am fost implicat într-un proiect. După ce s-a născut, soţia mea a început imediat să lucreze, aşa că i-am spus să meargă liniştită la muncă, iar eu voi avea grijă de Rohee. Astfel, am studiat despre educaţia copiilor şi am aflat ce este depresia în timpul creşterii unui copil.”

În luna august a anului trecut, familia lor s-a mărit, pe lume apărând cea de a doua fiică a cuplului, Rorin. În timpul emisiunii, gazdele l-au rugat să dezvăluie o poză cu ea şi Tae Young ne-a lăsat să aruncăm rapid o privire la cea mai mică fetiţă a sa.

Acesta a împărtăşit detaliul că în ciuda faptului că fiicele lor seamănă, personalităţile lor sunt foarte diferite, din moment ce Rorin zâmbeşte şi se poartă mai adorabil decât o făcea Rohee.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s