Actrita Jung Yoo Mi recunoaște că este o mare fană a lui Yoo Jae Suk care a plâns cand s-a căsătorit

La episodul din 27 ianuarie al emisiunii de divertisment de pe SBS, „Running Man”, actrița Jung Yoo Mi a mărturisit cu îndurare cât de mult îl apreciază pe Yoo Jae Suk.

În timpul emisiunii, camerele au surprins actrița care era vizibil agitată când l-a văzut pentru prima oară în persoană pe unul dintre cei mai mari MC din Coreea. Când Yoo Jae Suk a venit să o salute, ea a făcut un pas înapoi. Apoi ea și-a explicat comportamentul neobișnuit, mărturisind că a fost un mare fan al lui Yoo Jae Suk, surprinzând MC-ul când a spus: „Mereu am vrut să vă întâlnesc„.

Lee Kwang Soo, care este unul din prieteni apropiați ai actriței timp de aproximativ 10 ani, a susținut declarația ei, adăugând: „Ea a fost un fan al lui Yoo Jae Suk de foarte mult timp”. „Sincer, când am auzit că te-ai căsătorit, am plâns foarte tare”, a mărturisit ea. „Faptul că Yoo Jae Suk s-a căsătorit a fost cel mai trist lucru care mi s-a întâmplat după ce Brad Pitt s-a căsătorit”.

Între timp, Jung Yoo Mi s-a alăturat colegilor ei, Lee Yoo Ri, Hong Jong Hyun, Seungri din BIG BANG, Jimin și Mina din AOA pentru episodul „Level Up Project Final” al Running Man.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s