Jin Goo și Seo Eun Soo sunt doi avocați țăcăniți în “Legal High”

K-drama “Legal High” prezintă un trailer extins în care cei doi protagoniști principali, interpretați de Jin Goo și Seo Eun Soo, se confruntă și afișează niște personalități incredibil de puternice și amuzante!

În „Legal High” este vorba despre doi avocați extrem de diferiți: un avocat arogant, de succes și orientat spre bani Go Tae Rim (jucat de Jin Goo) și un avocat pasionat de dreptate,  Seo Jae In (jucat de Seo Eun Soo).

Filmul începe prin a arăta personalitățile drastic diferite ale celor două personaje. Go Tae Rim, despre care se știe că are o rată de succes de 100%, comentează că instanța nu este altceva decât un loc în care oamenii, care toți cred că sunt cei drepți, luptă pentru cine are dreptate. Crezând că justiția poate fi cumpărată cu bani, el spune: „Adu-mi bani, și te voi face nevinovat!”

Cu toate acestea, se pare că Seo Jae In crede altceva, spunând: „Nu este dreptatea moartă dacă justiția nu prevalează?” Cu toate acestea, ca avocat debutant, rezultatele ei nu sunt la fel de buna ca pasiunea pentru justiție. După ce a pierdut în instanță un proces, ea se implică și mai mult în cazul uciderii a unui angajat part-time și merge la Go Tae Rim pentru ajutor în cazul recursului. Cu toate acestea, Go Tae Rim este de acord să ia cazul doar dacă îi dă o taxă de cinci miliarde de woni (aproximativ 4,5 milioane de dolari).

După multe eforturi, urmăriri și negocieri, ea decide să îl plătească pe Go Tae Rim sub forma a 18 ani de muncă pentru el. Administratorul și șeful Goe Sae Joong (Lee Soon Jae), care are un background impresionant cu experiențe diverse, îl convinge pe Go Tae Rim să o ia la el pe Seo Jae In spunând: „Trebuie să o alegi pe avocata Seo Jae In„. Cei doi continuă să se certe pe parcursul clipului, iar Seo Jae In îl jignește pe Go Tae Rim, spunând: „Ești rău, un parazit de bani și agentul diavolului.”

În plus, un grup ciudat de avocați s-a adunat pentru a forma firma de avocatură B & G în scopul de a-l elimina pe Go Tae Rim cu orice preț. Din grup face parte avocatul de succes Kang Ki Suk (jucat de Yoon Park), care a fost discipolul lui Go Tae Rim, dar acum este concurentul său. În film, el spune: „A-ți depăși profesorul nu este o modalitate de a-l răsplăti mulțumindu-i?” Un alt membru al firmei este Min Joo Kyung (interpretat de Chae Jung An), o avocată inteligentă care spune tot ce vrea inculpaților săi și știe cum să îi întoarcă, spunând „M-am jucat puțin în trecut”. În cele din urmă, avocatul senior Yoon Sang Goo (jucat de Jung Sang Hoon) este un membru al grupului care este dispus să riște totul pentru a duce la îndeplinire ce și-a propus.

Deși temele expuse sunt serioase, situațiile prezentate sunt extrem de comice și  merită să urmăriți trailerul puțin mai jos:

“Legal High”  va avea premiera în 8 februarie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s